TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimecres, 16 de novembre del 2016

Pastís genovès amb flors de merenga


Ingredients per la base del PASTÍS
6 ous
150 grams de sucre
200 grams de farina ( no porta cap tipus de llevat )
* Fet amb un motlle de 20 cm

Preparació 
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa que haurà triplicat el seu volum, afegir la farina tamisada a tandes.

Fornejar a 170 graus en un motlle engreixat i enfarinat durant uns 25 / 35 minuts, dependrà del forn i del tipus de motlle.

Desemmotllat i refredar sobre una reixeta. 
 

* * * * * * * * * * * *
Ingredients per la decoració del PASTÍS
Xocolate de cobertura ( blanca -o- negre ) al gust


Per fer les flors de  merenga
Ingredients
4 clares ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
180 grams de sucre
Una cullerada sopera de suc de llimona
Opcional : Colorant alimentari

Preparació
Escalfar el forn a 100 graus.

Batre les clares juntament amb el sucre al bany maria fins que no es trobin els granets, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.

Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos
( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )

Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses o flors  sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.

( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )

Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces.

Refredar sobre una reixeta.

 
Muntatge 
Regar el pastís amb la cobertura de xocolata i seguidament enganxar les flors.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...