Ingredients
Peus de porc bullits - els podem comprar ja bullits-
Pebre negre
Sal
* No i hem afegit gens d´oli
Preparació
Els posem dins d´ un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire, ..condimentats amb sal i pebre al gust.
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Cuinar a 200 - uns 20 minuts, la part de la pell que ens quedi a sota, ara dona la volta a les peces i posarem la part de la pell cap amunt...entre 15 i 20 minuts mes, fins que estiguin torrats al nostre gust , en els darrers 5 minuts hem aprofitat i afegit unes txistorres ...si es necessari uns minuts més....doncs ja sabeu...
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna