Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 14 de juliol de 2013

Amanida d´estiu a l´estil de Cal Tit


Fruites i verdures Montsant

Ingredients
Tomàquets
Ceba tendra
Sal
Oli d´oliva
Vinagre suau
Olives negres
Pebrot vermell escalivat
Cogombres petits en vinagre
Piparres

Preparació
Tallarem la ceba a juliana, la deixarem mentre amb aigua i un raig de vinagre,( perquè no piqui al menjar-la ).

Tallarem els tòmaquets a rodanxes i el pebrot que ja tenim escalivat a tiras, ara només manca montar la safata al nostre gust, condimentar amb sal, oli i vinagre i a gaudir-ne.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Quina enveja sana veure aquestes bones verdures, amb molt més sabor que les que passen temps a les càmares.
    M'agrada aquesta amanida!
    Petons reina.

    ResponElimina
  2. SUSANNA... aquesta amanida hem va perfecte perque tinc un pot de piparres que no sabia com gastar i m'has donat una bona idea.
    PETONETS MACA, NO T'OBLIDO :)))

    ResponElimina
  3. Deliciosa, con lo que a mi me gusta este tipo de recetas me has dao en medio con tu receta de hoy!
    Un saludo

    ResponElimina
  4. una amanida d'estiu per menjar-ne cada dia!!! petons

    ResponElimina
  5. Una receta muy fresca y ligera, que con los calores no apetece guisotear... Un besote.

    ResponElimina
  6. Res com una bona amanida a l'estiu, bona i refrescant.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...