TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 2 de desembre del 2013

Encenalls de carxofa cruixents


Ingredients
Carxofes tallades molt fines ( tipus encenalls )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Farina

Preparació
Batre aigua amb farina fins que ens quedi sense grumolls, ens te que quedar una barreja lleugera, afegir els encenalls de  carxofa, condimentar amb sal i pebre al gust.

Fregir amb abundant oli calent i escórrer sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Qué buena pinta y con lo que me gustan las alcachofas!!!

    besazos

    ResponElimina
  2. Mira que facilons de fer! ja no et dic el gustet que teníen oi?

    ResponElimina
  3. Mira que facilons de fer que són! I lo bons que deuen ser!

    ResponElimina
  4. No em cansaría mai de menjar carxofes, quina bona pinta tenen!
    Petons.

    ResponElimina
  5. Que cruixents i apetitoses, m'encanten les escarxofes.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...