dilluns, 2 de desembre de 2013
Encenalls de carxofa cruixents
Ingredients
Carxofes tallades molt fines ( tipus encenalls )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Farina
Preparació
Batre aigua amb farina fins que ens quedi sense grumolls, ens te que quedar una barreja lleugera, afegir els encenalls de carxofa, condimentar amb sal i pebre al gust.
Fregir amb abundant oli calent i escórrer sobre una reixeta.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Qué buena pinta y con lo que me gustan las alcachofas!!!
ResponSuprimeixbesazos
Mira que facilons de fer! ja no et dic el gustet que teníen oi?
ResponSuprimeixMira que facilons de fer que són! I lo bons que deuen ser!
ResponSuprimeixNo em cansaría mai de menjar carxofes, quina bona pinta tenen!
ResponSuprimeixPetons.
Susanna, què senzills i que bons que són!
ResponSuprimeixQue cruixents i apetitoses, m'encanten les escarxofes.
ResponSuprimeix