Ideals per un aperitiu o uns entrants, el millor... o podem tenir preparat amb antelació i el temps de cuinar serán uns 5 minuts...
Les gambes son de les que ja venen buides, només les tenim que pelar, clavar en uns bastonets de fusta .. i tenir reservats a la nevera fins el moment que es necessitin.
Ingredients
Bastonets amb les gambes clavades
Pebre ( opcional )
Sal ( opcional, ja que venen cuites i en teoria al punt de sal...)
Vermut blanc sec - tipus Martini -
Oli d´oliva
Preparació
Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat la base amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles, untar també per sobre.
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 180 - uns 3 minuts, donar la volta i ara li posarem per sobre una mica de vermut blanc sec, amb un espray va molt be...i deixarem 2 minuts mes , important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna