TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 22 d’agost del 2024

Pintxos de gambes cuinats amb la fregidora d´aire sense greixos Lanova



Ideals per un aperitiu o uns entrants, el millor...  o podem tenir preparat amb antelació i el temps de cuinar serán uns 5 minuts...


Les gambes son de les que ja venen buides, només les tenim que pelar, clavar en uns bastonets de fusta .. i tenir reservats a la nevera fins el moment que es necessitin.


Ingredients
Bastonets amb les gambes clavades
Pebre  ( opcional )
Sal ( opcional, ja que venen cuites i en teoria al punt de sal...)
Vermut blanc sec - tipus Martini -
Oli d´oliva
 
 
Preparació 
Les posarem dins de la nostre fregidora d´aire que haurem untat la base amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , en una sola capa i que no es toquin entre elles, untar també per sobre.

Ja les tenim a punt per passar a Lanova.



Les hem posat  a 180 - uns 3 minuts, donar la volta i ara li posarem per sobre una mica de vermut blanc sec, amb un espray va molt be...i deixarem 2 minuts mes   , important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.

* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella, o al forn amb unes gotes d´oli.

Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...