Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 de juliol de 2010

CUIXETES DE POLLASTRE ARREBOSSADES



INGREDIENTS
CUIXETES DE POLLASTRE
SAL
PEBRE
1 OU BATUT
PA RATLLAT 
ESPÈCIES PER CARN 
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR

PER ACOMPANYAR :
ARRÒS BULLIT
OLIVES FARCIDES
SALSA BARBACOA

AGAFAR LES CUIXETES DE POLLASTRE , TREURE LA PELL I TALLAR LA CARN DE LA BASE DEL OS ESTIRAR LA CARN CAP AMUNT DE FORMA QUE ENS QUEDI EL OS PELAT I LA CARN TOTA A DALT EN FORMA DE BOLETA, CONDIMENTAR AL GUST AMB LA SAL , PEBRE I LES ESPÈCIES.

PASSAR PEL OU BATUT I PER EL CRUIXENT DE PA, FREGIR EN OLI CALENT A TEMPERATURA MITJA, DONCS SI EL POSEM MOLT CALENT ENS QUEDARAN MASSA TORRADES PER FORA I CRUES PER DINS ) , RETIRAR DEL FOC QUAN ESTIGUIN DAURADES I ESCÓRRER SOBRE UNA REIXETA.

GUARNIR EL PLAT AMB ARRÒS BULLIT, LES OLIVES I UNA MICA DE SALSA BARBACOA.

BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

39 comentaris:

  1. Un plat que sol agradar força els nens. I amb la mica de salsa barbacoa, encara més.

    ResponElimina
  2. HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

    LA VERITAT ES QUE QUEDEN DE 10...I SI LA SALSA BARBACOA ES FETA A CASA..SENSE PARAULES..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. salutaçións susanna, encara que la meva cúina estigui tancada avuí que estic mitllor passe a visitarvos..........paco

    ResponElimina
  4. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    ESTIC MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA I CELEBRO QUE ES TROBI MILLOR...

    QUINA CALOR VERITAT NO ES TENEN GANES DE FER RES,..

    JO AQUEST MES I L´AGOST TAMBÉ, NO TING MASSA TEMPS D´ENTRAR A LA CUINA VIRTUAL..DONCS MOLT PLENA DE FEINA, CANSADA DE TANTA CALOR,..I PER LA NIT QUAN ACABO DE TOT, NOMÉS TING GANES D´ESTIRAR-ME AL LLIT...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. que crujientitos y que ricos, un beso

    ResponElimina
  6. HOLA INMA, GUAPA TU

    EL POLLO ASÍ QUEDA MUY RICO,..Y CON ESTAS CALORES TAMPOCO TE APETECE HACER PLATOS COMPLICADOS, VERDAD ??

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Hola Susanna, aquestes cuixetes fan venir gana. Aquest arrebossat amb el cracker de Santa Rita queda molt bé sempre. Tinc que comprar un pot nou que ahir el vaig acabar. M' agrada el collaret d' olives que li has posat al arrós.
    Petons i cuidat molt.

    ResponElimina
  8. Ei Susanna
    Avui és la primera vegada que visito el teu blog. Vindré més dies fas coses boníssimes!!"! Aquestes cuixetes de pollastre tenen una pinta per llepar-se els dits. Un petonet

    ResponElimina
  9. HOLA PLAT BLANC, GUAPA TU

    BENVINGUDA A LA MEVA CUINETA, ESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA I ENCANTADA DE QUE T´AGRADIN ELS MEUS PLATS, FINS AVIAT

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA MANDARINA ,GUAPA TU

    QUEDA DELICIOSO COMO PLATO PRINCIPAL, INCLUSO PARA ENTRANTE O APERITIVO...

    ESTA RECETA LA DESCUBRÍ HACE MUCHOS AÑOS

    FUÍ INVITADA A UNA FIESTA QUE ORGANIZARON LOS PROPIETARIOS DE LA FIRMA CHUPA CHUPS...EN AQUEL ENTONCES YO TENIA RELACIONES PROFESIONALES CON ELLOS , FUÉ UNA VELADA FANTASTICA, MUSICA EN DIRECTO , CAMAREROS CON SMOKING..., TODA LA CENA FUÉ EN PLAN APERITIVOS Y PEQUEÑOS BOCATOS,...TODO EXQUISITO..UNO DE ELLOS FUÉ ESTE...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. El crujiente de pan lo tengo pero las especias las buscaré aunque no se donde las venden, me ofrecieron mandarmelas para poner un post pero les dije que no por falta de tiempo....
    Besitos

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONES AIXÍ, LA VERITAT ES QUE EL CRACKER AQUEST DE SANTA RITA, PER MI ES EL MILLOR DE TOTS.....I EL COLLARET MOLT BO JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA MAR, GUAPA TU

    PUES SE LAS PIDES AHORA, SON MUY AMABLES Y SEGURO QUE ESTARÁN ENCANTADOS DE ENVIARTELAS Y TU EN PROBARLAS

    ..LA VERDAD ES QUE LOS SOBRECITOS QUE TE MANDAN CUNDEN MUCHO AL MENOS EN CASA, PUES A MI ME ENCANTAN LAS ESPECIAS PERO CON MODERACIÓN...UN PELLIZQUITO, SIN ABUSAR

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Qui pot dir que no a un parell de cuixetes cruixents com aquestes? Boníssimes!

    ResponElimina
  15. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADI, QUEDEN MOLT BONES AIXÍ,

    HE LLEGIT QUE VAS DE VIATGE,...DONCS, TOTS ELS MEUS MILLORS DESITJOS DE QUE VAGI MAGNIFIC I SIGUIS MOLT I MOLT FELIÇ AMB ELS TEUS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. Qué delicia!!!! Ese pollito bien crujientito y con esas especias tan ricas tiene que ser un pecado ;D

    Besos!!

    ResponElimina
  17. Cruixents...qui es pot resistir?...ja m'agradaría...Un petonet

    ResponElimina
  18. alaaa a mí también me han mandado este pan. Cosas tan ricas con esto se puede hacer?? joee qué platazo!!

    besitos guapa

    ResponElimina
  19. Susanna que buena pinta tiene este pollo, me la anoto guapa. Un besazo.

    ResponElimina
  20. HOLA NATI, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICO, PRUEBA Y SEGURO QUE REPITES, POR CIERTO HICE TU POLLO CON CIRUELAS....DE 10..

    TENGO PENDIENTE DE COLGAR LA FOTO Y TU RECETA, QUEDÉ COMO UNA REINA....DEL MAMBO...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. Me has recordado que tengo pan cracker para probar con esta receta tan rica.
    muxus

    ResponElimina
  22. Holaaaa Suasana TAnto tiempo ;))se ven muy ricas,me falta ese pan...bueníosimo plato.rico.completo y muy presentable....
    un besote

    ResponElimina
  23. Hola Susanna t'ha quedat un plat fantàstic a mi m'agrada molt i als meus nenes segur que també, l'hi faig de vegades aunqeu així com les boles de pollastre no, acompanyat d'un arròs gnial.
    petons guapa
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  24. HOLA RECEPTES, GUAPO/A TU

    BENVINGUT/DA A LA MEVA CUINA I CELEBRO QUE T´AGRADI LA RECEPTA, ESTARÉ MOLT CONTENTA DE QUE TORNIS A VISITAR-ME

    PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponElimina
  25. Hummm.... Deliciosa receita!
    Adorei!
    Parabéns e prazer em te conhecer!
    Adorei o papagaio também :)

    Saludos desde o Brasil,
    li

    ResponElimina
  26. saludos susanna, mi hijo la semana pasada vió tu receta, y cómo en casa nos gusta mucho el pollo cocinado de todas las formas, la hice y puse todas las hierbas que crei conveniente, incluso sésamo, estaba de rechupete, cuando me encuentre mejor haré una variación de tu receta que se me ha ocurrido, cuando la haga la pondré en el blog...gracias niña y feliz verano.......saludos paco

    ResponElimina
  27. HOLA SR. PACO, GUAPO

    ESPERO QUE ES TROBI MOLT MILLOR, JA POT VEURE QUE DURANT EL MES DE JULIOL HE POSAT POQUES RECEPTES HE FET MOLTS PLATS RIQUISIMS PERÒ NO TING MASSA TEMPS PER MI, DONCS JULIOL I AGOST SE ME COMPLICA SEMPRE LA FEINA I QUAN ACABO NOMÉS TING GANES DE NO FER RES,....JE,JE..SI DÈU VOL DE CARA A SETEMBRE JA ESTEREM MÉS TRANQUILS, I TORNAREM A L " CARGA "..

    ESTIC MOLT CONTENTA DE QUE LA RECEPTA FORA UN EXIT...

    MENTRE MIL PETONETS I ELS MEUS MILLORS DESITJOS PER VOSTÈ,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. Ohhhhhhhhh... qué chulo te ha quedado este plato, Susanna. Me gusta mucho... qué crujientes esos muslitos.
    Un besote

    ResponElimina
  29. HOLA LAURA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE LOS MUSLITOS ASÍ QUEDAN DE 10...EL SECRETO ES QUE SEAN PEQUEÑITOS Y SI PUEDE SER TODOS DE LA MISMA MEDIDA,....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. Quase Blog da Li HOLA GUAPA TU

    Obrigado por visitar minha cozinha, não perdoardes RESPONDER
    Mas antes ele passou um tempo ocupado e dificilmente
    Entre o blog, você logo
    BESOS, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA Quase Blog da Li GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU

    DONCS UN PLATILLO AIXÍ, SEGUR QUE ELS I POT AGRADAR
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY BONITA LA PRESENTACIÓN, ES SANO, ECONOMICO...LO TIENE TODO,JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA PATRICIA, GUAPA TU

    PUES YA ESTAS HACIENDO TARDE PARA PROBARLO, SEGURO QUE TE GUSTARÁ
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA GITANILLA, GUAPA TU
    CELEBRO QUE TE GUSTE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA MERCÉ, GUAPA TU
    CELEBRO QUE T´AGRADIN, LA VERITAT ES QUE ESTAN DELICIOSES
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA MANDRAGORA, GUAPA TU

    ENCANTADA QUE TE GUSTE LA RECETA
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...