Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 24 de novembre de 2010

CIGRONS AMB SURIMI I BACÓ FUMAT


INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS BULLITS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
CEBA
PEBROT VERMELL
BACÓ FUMAT TALLAT FI
1 PAQUET DE SURIMI
1 RAIG DE VI DE CUINA
OLI DE OLIVA
SAL
PEBRE


ESCÓRRER ELS CIGRONS CUITS , ESBANDIR AMB AIGUA ABUNDANT I RESERVAR.

SOFREGIR UNA MICA EL BACÓ FUMAT I QUAN JA ESTIGUI DAURAT I AFEGIREM EL SURIMI TALLAT AL GUST.

MENTRE FER UN SOFREGIR AMB LA CEBA I EL PEBROT , QUAN JA COMENCI A ESTAR TOT CUIT I AFEGIM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT I EL RAIG DE VI , CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , REMENAR I DEIXAR UNS MINUTS QUE REDUEIXI, TOT SEGUIT I POSAREM ELS CIGRONS, EL BACÓ I EL SURIMI , LI AFEGIREM DOS DITS D´AIGUA Ó BROU I DEIXAR COURE UNS MINUTS.

DESITJO QUE SIGUI DELS VOSTRE GUST, BON PROFIT









AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

28 comentaris:

  1. Susanna, qué buen guiso!. Y facilito... Me lo apunto!
    Un besote

    ResponSuprimeix
  2. ¡Que rico Susana! Me gustan muchísimo estos platos de cuchara, y con este frío más.
    Un abrazo.

    ResponSuprimeix
  3. HOLA LAURA, GUAPA TU

    ME ALEGRO QUE TE GUSTE, EN CASA LO HAGO BASTANTE Y TODO EL AÑO, NO PORQUÉ HAGA FRIO, LES ENCANTAN LOS GARBANZOS Y ASÍ QUEDAN RIQUISIMOS , SABROSOS Y ES UN PLATO QUE NO DUELE AL BOLSILLO CON LOS TIEMPOS QUE CORREN, MECACHIS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  4. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    A MI TAMBIEN ME GUSTAN, RECUERDO CUANDO ERA PEQUEÑITA QUE SIEMPRE QUERIA SOPAS Y COMIDAS DE CUCHARA...PUES ASÍ NO TENIA QUE MASTICAR, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  5. Susanna, pués yo no soy menos.......a mi tambien me gusta tu plato......saludos paco

    ResponSuprimeix
  6. HOLA SR.PACO, GUAPO

    BENVINGUT I CONTENTA DE QUE TI AGRADI EL PLAT, LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT GUSTÓS, I MÉS SI EL DEIXES REPOSAR UNES HORES...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. Hola!
    Doncs em sembla molt adequat per les èpoques que estem, però... substituiria el surimi (que no ens agrada gens...), per taquets de tonyina. També quedaría bé no?
    Potser ho provem la propera setmana, a vore com queda!
    Un petonarro.

    ResponSuprimeix
  8. La verdad es que la combinación de ingredientes la he visto muy curiosa, la pinta es estupenda!!

    besos

    ResponSuprimeix
  9. No he provat mai de posar surimi als cigrons.. però crec que ha de quedar ben bo!

    ResponSuprimeix
  10. A mi també m'agrada i també faig servir bastant el surimi a la cuina, dona molt bon gust als plats.
    Poc a poc t'animes a treure el cap pel blog.
    Petons reina.

    ResponSuprimeix
  11. HOLA ANNA, GUAPA TU

    EL SURIMI ES UN BON RECURS A LA CUINA, A MÉS AGRADA A TOTHOM...I NO TE ESPINES, JE,JE

    A VEURE SI M´ACABO D´ANIMAR...

    MENTRE MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  12. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    A CASA EL POSO PER ARREU, JE,JE, QUEDA BE AMB TOT, ARRÒS, PASTA, AMANIDES, PIZZA...

    PER CERT A LA PIZZA QUEDA I DE PISTÓ

    PETONETS I GRÀCIES PER LA TEVA VISITA
    SUSANNA

    ResponSuprimeix
  13. hola!!!
    Muchas gracias por tu comentario y venir al blog!!
    Me alegro que te guste la receta, a mí me gusta esta tuya! Estos platos de siempre son tan ideales, me encantan!!!

    De buena gana te habría cambiado el triste bocata que me he comido por esta delicia!!

    Mil besitossss guapa tu.

    ResponSuprimeix
  14. Hola Susana!!!

    Aquí estoy devolviéndote la visita, guapetona.
    Ya tienes una seguidora más y tú cuando quieras puedes volver por mi cocina serás bien recibida.
    Aquest plat te molt bona pinta!!!!
    Molt complet i el surimi li da un puntet ben bo!!
    Un petonet molt gran!!!

    ResponSuprimeix
  15. Hola Susanna. Me complace verte de nuevo después de tanto tiempo. Espero que lo hayas pasado muy bien.
    Estos garbanzos tienen todo el aspecto de estar muy ricos. Yo los hago muy parecidos pero pongo otros ingredientes.
    Confío en que nos sigamos viendo.
    Saludos

    ResponSuprimeix
  16. HOLA JUAN, GUAPO TU

    CELEBRO TU VISITA COMO SIEMPRE,

    LOS GARBANZOS ESTÁN RICOS CON CUAL CUALQUIER COMPLEMENTO, ADEMÁS DE SANOS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  17. HOLA MAR, GUAPA TU

    ESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA.

    COM HE COMENTAT ABANS A CASA EL SURIMI ES FÁ SERVIR EN INFINITAT DE PLATS, I LI DONA AQUEST GUSTET DE PEIX FAN FI,

    MIL PETONETES I FINS AVIAT, SUSANNA

    ResponSuprimeix
  18. La pena es que no m'agradin els cigrons , per que tenen un a bona pinta que mmmmm

    ResponSuprimeix
  19. HOLA MARTA, GUAPA TU

    SI T´AGRADA LA RECEPTA I ELS FESOLS PER EJEMPLE TAMBÉ SURT MOLT BÉ,...A CASA ELS QUE NO AGRADA MASSA SON LES LLENTIES...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  20. HOLA NATI, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDAN RICOS, FACILES, ECONOMICOS, SANOS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  21. HOLA CRISS, GUAPA TU

    BIENVENIDA A MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ DEL DIA, ..JE,JE

    PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA

    ResponSuprimeix
  22. HOLA ASJ, GUAPA TU


    QUEDAN MUY RICOS, TU PRUEBA Y VERÁS, SE COMEN GARBANZOS,...SI, SI, CLARO,...PERO CON DISEÑO...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  23. HOLA MONTSE, GUAPA TU

    I TANT QUE SEGUR QUE QUEDA BO, AIXÒ ES LA MÀGIA QUE TE LA CUINA,....INFINITA,..

    LA POTS MODIFICAR, CANVIAR, MODELAR,....AL GUST DE LA TEVA FAMÍLIA,...NO ES UNA MERAVELLA....

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  24. Me encantan los garbanzos, el surimi y el bacon así que me lo apunto todo porque tiene que estar buenísimo

    Saludos

    ResponSuprimeix
  25. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    CONTENTA DE VERTE POR MI COCINA, CELEBRO QUE TE GUSTE EL MENÚ, QUEDA RICO RICO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  26. contundente, y más barato que con bogabante, jeje
    Buen trabajo,
    salut

    ResponSuprimeix
  27. HOLA COCINA-DOS, GUAPOS

    BIENVENIDOS A MI COCINA, ESTOY CONTENTA POR VUESTRA VISITA Y DE QUE OS GUSTE LA RECETA, LA VERDAD ES QUE SABE DIVINA


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...