Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 30 de setembre de 2010

PA MARC


 










http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
380 grams d´aigua
40 grams d´oli d´oliva
75 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
750 grams de farina de força
1 culleradeta petita de sucre
2 culleradetes de sal

PREPARACIÓ AMB LA THERMOMIX
AIGUA + OLI DE OLIVA + LLEVAT FRESC + LLET POLS 5 MINUTS- 37.- V.2.
AFEGIR LA FARINA TAMISADA + SAL + SUCRE10 SEGONS – V.6 DESPRÈS AMASSAR 5 MINUTS – V. ESPIGA -SENSE TEMPERATURA

TREURE I REPOSAR LA MASSA TAPADA EN LLOC CÀLID, APROP. 1 HORA, FINS QUE DOBLI EL VOLUM.

PASSAT AQUEST TEMPS , APLANAR LA MASSA AMB LES MANS I DESPRÈS AMB UN CORRÓ DE FUSTA FINS QUE QUEDI D´UN CENTÍMETRE DE GRUIX , TOT SEGUIT LA ENRROTLLAREM ( COM SI FOS UN BRAÇ DE GITANO) , PRECINTAR LES PUNTES AMB ELS DITS, COL-LOCAR DINS DE UN MOTLLO ALLARGAT , FER-LI UNS TALLS AMB EL GANIVET I DEIXAR REPOSAR UNA HORA EN LLOC CÀLID,

MENTRE ESCALFAR EL FORN A 200.
FORNEJAR APROP 50 MINUTS, DEPÈN DEL FORN
POSAR- HI DINS , UN RECIPIENT AMB AIGUA PER DONAR HUMITAT, I LA CROSTA DEL PA QUEDI CRUIXEN



AQUEST PA ES POT PREPARAR AMB LA THERMOMIX, MANUAL I PANIFICADORA.



AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA





43 comentaris:

  1. Bienvenida!! Me parece a mi o te tomaste unas vacaciones?? Bueno, muy rico este pan e regreo! Saludos!! :)

    ResponElimina
  2. Maremeua que ricura, em vaig a haver de comprar un pitet per poder entrar al teu blog ... un petó.

    ResponElimina
  3. Susanna que tiempo sin verte, ni leerte, ni nada.
    Me alegra verte por aquí nuevamente.
    Espero que estes tan bien como este maravilloso pan.
    ;-D
    Besotes grandes.

    ResponElimina
  4. Hola reina quand de temps sense veure receptes teves.
    El pa l'ha fet en Marc o li has dedicat a ell.
    Te molt bona pinta, m'en agafo dues llesquetes pel esmorçar de demà.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Quina mengera que fa aquest pa!
    Ausades que sí!


    XDDD

    ResponElimina
  6. Que bo i quina pintassa que te!
    Muaks muaks

    ResponElimina
  7. Jo faig servir panificadora, així que guardo la recepta per a fer-ne. Tot i que darrerament no investigo gaire amb el pa (no se si per manca de temps o per manca de ganes, la veritat).

    Ara que sempre va bé tenir alternatives :)

    ResponElimina
  8. Ei Benvinguda! L'altre dia pensava en el teu blog i el temps que feia que no penjaves cap recepta de les teves.
    Ara m'he animat a fer pa a casa i aquest juntament amb els altres és de professional.

    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  9. oh! ens estem introduint al món del pa, anirem xafardejant (amb el teu permís) totes les teves receptes! :D

    ResponElimina
  10. ¡¡Susana, guapisima!! Te he echado de menos, entre las vacaciones, etc...hacia tiempo que no coincidimos por estos lares. Me alegra leerte.
    El pan te ha quedado genial, me quedo un ratito para ponerme al dia.
    Besos y buen fin de semana.

    ResponElimina
  11. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    ME ALEGRO TAMBIEN DE VERTE,..JE,JE, ES QUE ESTE VERANO HA SIDO MUY AGOBIANTE..LA VERDAD ES QUE CASI NO ME HA QUEDADO TIEMPO PARA MI...Y POR LAS NOCHES ESTABA TAN CANSADA QUE SOLO PENSABA EN DORMIRRRRR

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA SANDRA I XAVI, GUAPOS

    BENVINGUTS A LA MEVA CUINA, I ESTIC ENCANTADA DE QUE ELS MEUS PANS SIGUIN DEL VOSTRE GUST,..TOTES LES RECEPTES SON GARANTIDES,...A CASA LES DISFRUTEN DE VERITAT, JA FA QUASI 3 ANYS QUE EL UNIC PA QUE ES MENJA A CASA ES EL QUE FAIG JO,...I QUINA DIFERENCIA VAL LA PENA INVERTIR UNA PETITA ESTONA,...DONCS EL RESULTAT ET RECOMPENSA....


    FINS AVIAT, I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Hombre Susana ¡Bienvenida! Yo también he hechado de menos tus "guapa tú". Me alegro de tu vuelta.
    El pan tiene una pinta estupenda.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  14. Hola preciosa bienvenida de las vacaciones. Este pan se ve genial, tomo buena nota preciosa. Un besazo.

    ResponElimina
  15. jo tinc una panificadora i la veritat es que fa un munt que no compro pa, ens agrada molt, la teva recepta es molt interessant i a quedat un pa fabulós, te una pinta apetitosa lo millor la faig el fi de setmana.
    Bon fi de setmana.

    ResponElimina
  16. Hola Susanna!!
    Ja et trobava a faltar!! M´en alegro molt de veure´t una altre vegada per aquí. I quina recepta més bona!!! Quin pa més bo!!
    Saps qué? El faré, i en compte d´utilitzar aigua posaré el sèrum de la llet que em va quedar quan vaig fer el mató. Diuen que queda molt bó!!!
    Ja et diré que tal!!!
    Un petonet!! I bon cap de semana!!!

    ResponElimina
  17. No hi ha res millor que fer el pa a casa... és tot un món!
    I per què es diu així?

    ResponElimina
  18. HOla Susana!!Me dá mucha alegría verte nuevamente.
    Me alegra saber que estés bien...líos,preocupaciones,inconvenientes,tenemos todos,pero como estoy muy acostumbrada a verte a diario,pensé que si estarás malita.
    YO tengo esto un poco dejado,pero lo pero que me sabe es no seguir al día con mis cocinas amigas.
    Lo que pasa es quee stoy siguiendo una dieta muy restrictiva y me cuesta entrar y publicar aunque tenga much´sisimas recetas atrasadas....en fín,espero acabar pronto ,que me estoy quedando mustia :((

    UN besote corazón....y que sepas que tengo muchas ganas de conocerte junto con Ana la del Bétuli ;))

    A ver si podemos organizar un encuentro,vale?

    ResponElimina
  19. Eeeh!!! aquesta Susa!!! ja està aquí ... Bé poc a poc a mi m'ha
    costat tornar entre la feina de l'estiu i la mandra ... Me n'alegro molt
    de tornar a veure't per aquí.

    Quin pa més ric t'ha sortit!!! em porto una rodanxes per sopar
    Un petó

    ResponElimina
  20. Que bó aquest pa !!!
    Passa pel nostre blog, hi ha una cosa per tu.
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
  21. Que bé tornar a saber de tu, m'encanta aquest pa!

    ResponElimina
  22. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER RECORDAR-ME MACA, ES QUE ESTIC MOLT EMBOLICADA I UNA MICA EN BAIXA FORMA,... I QUAN ACABO TOT..NOMÉS TING GANES DE ANAR A DORMIR...

    AQUEST PA QUEDA MOLT I MOLT BO,...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    JE,JE, DONCS AMB AQUESTA FORMULA QUEDA UN PA DE 10....I MÉS FACIL IMPOSIBLE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. Me alegra verte por aquí de nuevo. Yo aún no me atrevo con esto del pan...

    Saludos

    ResponElimina
  25. HOLA MARTA, GUAPA TU

    LA REINA DELS SABONS....

    JA EM DIRÀS SI EL PROVES...SEGUR QUE T´AGRADARÀ MOLT

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. HOLA NATI, GUAPA TU

    ESTA FORMULA QUEDA MUY RICA, PRUEBA Y VERÁS,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  27. HOLA TITANIII, GUAPA TU

    ET DESITJO UN BON ANY, ESPERO QUE EL PA FORA DEL TEU GUST, JA M´EXPLICARÀS COM VA AIXÒ DEL MATÓ,...

    MIL PETONETS I PERDONA LA TARDANÇA A LA RESPOSTA
    SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    CUANDO QUIERAS TE DOY UNA CLASE EN MIC ASA, Y VERÁS COMO ES MUY FÁCIL,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    QUEDA PERFECTE I AMB UN SABOR...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    PUES SI CUANDO LLEGE EL BUEN TIMEPO TENEMOS QUE ORGANIZAR ALGO, VALE ?

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    ES EL PREFERIT DEL MEU FILL, EN MARC...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA NATI, GUAPA TU

    ESTA RECETA QUEDA DIVINA DE VERDAD

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    JE,JE QUE MACA ELLA,..GRACIAS POR LA VISITA Y PRUEBA EL PAN QUE ESTÁ MUY RICO
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA ACABATDEFET, GUAPA TU

    ENCANTADA DE LA TEVA VISITA I DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA STARBASE, OSCAR, GUAPO TU

    VOLS UN CONSELL, FES LA " PASTARADA " AMB LA PANIFICADORA, PER``O SI EL FOUS EN EL FORN, ET LLEVARÀ MOLT MÉS, INCLÓS ET QUEDARÀ MÉS ESPONJÓS I TOT

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA MARIA, GUAPA TU

    DONCS DE SABOR NI T´EXPLICO,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA XAVIER, GUAPO TU

    LA VERITAT ES QUE ESTÁ MOLT I MOLT BO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  38. HOLA ROSA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE SI, I SABORÓS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  39. HOLA ANNA, GUAPA TU
    NO, NO, EL PA L´HA FET EN ROC, I DEDICAT AL MARC

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  40. HOLA AMANDA, GUAPA TU


    GRACIAS POR RECORDARME, Y TE ASEGURO QUE ESTE PAN QUEDA MUY BIEN
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  41. HOLA CAPISI, GUAPA TU

    JE,JE AIXÒ ES TOT UN HONOR

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  42. HOLA CLAU, GUAPA TU

    ME ALEGRA QUE TE GUSTE EL PAN

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...