TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 15 de setembre del 2013

Canalons de carn





 Ingredients
Carn  rostida ( botifarra, porc,  pollastre,  vedella, xai..)
Plaques de canalons
Mantega per untar la safata on els posarem
Salsa  beixamel
Formatge ratllat

Preparació
En primer lloc picarem la carn que ja tindrem rostida sense ossos, bullir o hidratar la pasta per fer el canalons.

Montar.los posar en una safata untada amb mantega, cobrir amb la salsa beixamel, el formatge ratllat, fornejar...i a gaudir.ne

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

2 comentaris:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...