TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 29 de maig del 2014

28 Maig .2014 Esbart Dansaire i Gegants de Santa Susanna




Us hem de donar una molt mala notícia, avui (28.05.2014 ) ha estat un dia negre per la nostra entitat, suposem que a causa de la tempesta, una espurna ha pres foc al magatzem on guardem tots els estris del Pessebre vivent, a la Masia de Can Ratés. No ha quedat gairebé res. Allà dins hi havia quinze anys de feina, d'esforços, de donacions de molts veïns i famílies, del treball de molta i molta gent, d'hores i hores invertides cosint roba, arreglant estris, de molts diners invertits, feina de molts col.laboradors que han passat durant aquests quinze anys pel Pessebre Vivent. Avui estem desolats .... no podem ni pensar .... el foc se'ns ha emportat les nostres il.lusions en un no res .... per sort ningú ha pres mal.
  ---------------------------------------------------------------

Déu posa pedres en el nostre camí, però hem de superar-les, com l'au Fenix ​​que diu la llegenda, hem de ressorgir de les cendres i tornar a representar el Pessebre Vivent amb l'ajuda de tots, jo ja estic a punt per ajudar, per ejemple a cosir nous vestits, ens queden encara molts dies, la força del amor i la voluntat mouen montanyes

mil petonets Susanna


Aquesta informació pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...