TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 24 d’abril del 2016

Roses de merenga




Ingredients
Clares d´ou a temperatura ambient ( reservar els rovells per fer crema catalana ...per exemple )
Sucre en pols ( en doble del pes de les clares )
Una cullerada sopera de suc de llimona
1 pessic de sal

Opcional ; Una culleradeta de maicena
Opcional : Colorant alimentari

Preparació
Encendre el forn a 100 graus.

Batre les clares juntament amb el sucre al bany Maria fins que quedi ben integrat, seguidament afegir la cullerada de suc de llimona, tornar a batre i retirar el foc.

Seguir batent fins aconseguir una textura espessa i amb cos, ara - opcionalment- se li pot afegir una culleradeta de maicena.

( Si les volem d´un sol color ara es el moment de afegir colorant )

Seguidament posar en una màniga pastissera amb un broquet dentat, formarem les roses sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal.
( Si les volem vetades, amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem tires verticals dins de la màniga pastissera )

Enfornar per espai mínim d'1 hora, dependrà de la mida de les peces... fins i tot 2 hores....apagar el forn, deixar la porta una mica oberta i refredar dins el forn.

Es poden guardar dins d´un recipient tancat.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...