TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 22 d’abril del 2020

2020 23 D´ ABRIL, SANT JORDI


                    SANT JORDI, PATRÓ DE CATALUNYA

En els aires del dia de de Sant Jordi, hi ha olor de roses i amor de pàtria. I encara qu el mercat i al jardí hi hagi també flors d´altres mena, i encara que tots el dies aimem prou a Catalunya, el dia de Sant Jordi fa una olor, com cap altre, de pàtria i roses.

És una olor viva i una amor viva. Els altres dies de primavera tenen roses, però el de Sant Jordi sembla tot ell fet de roses, i les collim del jardí o les portem a la mà amb una misteriosa alegria, i, passant, les mostrem tot joiosos, assalutant-nos els uns als altres amb un mig riure d iniciats en la festa formosa.

I és igualment amb l amor a Catalunya, que ens brilla als ulls, i al front en tal Diada, sembla que duguem a Catalunya encesa dintre el pit.

Fragment escrit d´en  Joan Maragall  ( 1860-1911)  
  Aquest any malauradament serà diferent, però res podrà impedir-nos aquesta celebració encara que sigui des de casa nostra, penjar senyeres i roses al balcó, pintades, de roba, de plàstic, de paper .....

Bona Diada i ja saps " Queda´t a casa " i llegueix un llibre.....


  Aquesta informació  pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

1 comentari:

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...