Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 24 d’abril de 2020

Llaços de pasta de full amb confitura de maduixa



Ingredients
Una làmina de pasta de full
Confitura de maduixa
Confitura d´albercoc ( per pintar )
Un ou batut ( per pintar )
Sucre pols ( per decorar )


Preparació
 
Estirar la làmina de pasta de full i amb un tallador de galetes o un got retallarem uns cercles, seguidament amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat farem dos segons talls a cada cercle, un a cada extrem, (ens quedaran com unes nanses, que creuarem la de la dreta a l'esquerra, la de l'esquerra a la dreta ) el forat del centre l ´omplirem de confitura de maduixa.
 
Pintarem cada peça amb ou batut.
Fornejar a 200 graus, aproximadament uns 25/30 minuts, dependrà del tamany de les peces i del forn.

Posar la confitura d'albercoc en un cassó al foc amb unes gotes d'aigua fins que ens quedi liquida, si hi ha algun grumoll de fruita o podem passar per un colador,  pintarem les peces i un cop fredes, escampar sucre pols per sobre.

Bon profit 

  Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...