- Propietats de l´api
- Conté molta aigua, fibra, vitamines A,E,B1, B2, C, potassi, magnesi, ferro, fòsfor....entre altres, .....i el més important poques calories
- Altres virtuts beneficioses...pel pàncrees, fetge, estómac...es ideal per fer una bona digestió, redueix l acne, el vertigen, nerviosisme, pel mal de cap, artèries, ossos , la tensió arterial....boníssim, però com tot sense abusar del seu consum .
Ingredients
Un api sencer que estigui ben sa i tendre
Aigua mineral
Sal
Unes llavors de pebre negre
Vinagre blanc de vi
Preparació
Netejar l api i el tallarem a tiretes al vostre gust.
El posarem en un pot de vidre que tingui tapa, un cop ple complir amb 3 parts d aigua i 1 part de vinagre de vi blanc, una mica de sal , les llavors de pebre negre, tapar be i reservar a la nevera...uns 3 dies, a partir d´aquí ja en podem gaudir a les amanides, entrepans....ummmm
* També es pot fer el mateix procés amb pastanaga.
- Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna