Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 29 de juliol de 2021

Pastís fred de salmó fumat i tonyina de la Sra. Lamiel

Ingredients
Una llauna grossa de tonyina amb oli
Un paquet de pa de motllo sense crosta tallat a llesques
Un pot de tomàquet fregit
Salmó fumat del que ja venen laminat
Oli d´oliva

Preparació
Escórrer be l´oli de la tonyina i barrejar amb el tomàquet fregit.

Folrar una safata a la mida que desitgem amb paper vegetal -o-  film de cuina, pintar l´interior del motllo amb oli d´oliva amb un pinzell.

Després folrarem el fons i les parets del motllo amb les llesques de salmó fumat, seguidament anirem posant capes de pa i capes de tonyina, acabar amb una capa de pa, ( tantes capes com ens vingui de gust )  posarem una fulla de paper vegetal -o-  film per sobre, ajuntarem les dues fulles i segellar, prémer suaument amb la ma perquè ens quedi el pastís compacte i reservar a la nevera.

Si es prepara amb antelació quedarà millor, al moment de servir només l´hem de treure del motllo, ens quedarà perfecte.

Bon profit i gaudir, si es en bona companya...millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...