Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 14 de setembre de 2021

Truita de rúcula i patata bullida - baix en greixos -


Propietats i virtuts de la rúcula

Conté vitamina C, potassi, vitamina A, calci, vitamina E, àcid fòlic....

Te poques calories, fibra , beneficia la flora intestinal pel que ajuda a controlar el restrenyiment...

A casa es menja en amanides, truita, sopa....


Ingredients
Ous
Oli d´oliva
Rúcula
Patata bullida ( que podem preparar amb antelació - jo la bullo amb pell )
Sal

Preparació
Posarem la rúcula en una paella amb unes gotes d´oli i un pessic de sal, afegirem la patata que ja tenim bullida tallada a daus, li donarem unes voltes duran uns 5 minuts.

Batre els ous, barrejat tot i fem la truita.

Boníssima, a gaudir, bon profit, i si es en bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...