Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de març de 2011

Panets de camp amb llavors

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
360 grams d´aigua
100 grams de massa mare 
25 grams de oli d´oliva
75 grams de llevat de forner 
2 cullerades de llet en pols 
700 grams de farina de força  
1 cullerada petita de gluten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal marina
Llavors ( sèsam, granes de gira-sol, pebre negre , romaní ...al gust )


Preparació amb la thermomix
Tamisar la farina + gluten i reservar


Posar en el vas, agua + oli + llevat + massa mare + llet en pols  5 minuts- 37c- v.2, treure la temperatura ,  afegir la farina + sal + sucre, posar 10 segons - v.6. desprès  5 minuts, v.espiga.


Treure del vas i deixar reposar tapada en lloc càlid per espai de 1 hora, passat aquest temps , agafarem la massa i la pesarem, calcular pel pes les porcions que volem per ( jo normalment en faig 12 unitats ), formar uns petits panets i posarem sobre una placa de forn enfarinada o dins de motllos ( van millor ) tallar per sobre amb la punta de unes tisores, pintar amb una mica d´aigua , posar les llavors escol-lides, tapar i deixar reposar altre cop en lloc càlid 1 hora. 


Enfornar a 200 c. entre 15/20 minuts ( dependrà de la mida del panets i del nostre forn)


* Si volem que la crosta quedi cruixen i posarem un recipient amb aigua perquè faci vapor, ho i posarem uns glaçons de gel al mateix moment que els panets a coure.


Aquesta recepta es por fer igualment amb panificadora  com  manual.


Aquesta recepta pertany al Blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo de tot cor que t´agradi  - SUSANNA

35 comentaris:

  1. Hola Susanna, amb el teu permís, els panets d'avui van directes cap al recull de pa.
    M'encanten les llavors de sèsam però no en trobo de crues per aquí

    ResponElimina
  2. Unos panes preciosos Sussana!!!! para picotear o para hacer unos pinchines son geniales!!!!

    ;-)

    ResponElimina
  3. Hola susana!
    Una tentación de panecillos.me gusta la receta,estoy muy contenta con los resultados de mi masa madre.No sabía que se compraba el gluten y se podía agregar a la masa...si es que siempre digo que cuanto más pan hago,me doy cuenta de lo poco que se.

    Un besote

    ResponElimina
  4. Quins panets més deliciosos, els provaré de fer a casa!

    ResponElimina
  5. Amb el teu permís, aquests panets que fan aquesta bona pinta, passaran al recull de pans del bloc.
    Fins aviat

    ResponElimina
  6. Aquests panets m'estan cridant!, quina meravella de panets amb aquests ingredients èxit assegurat! Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Tienen una pinta buenísima, te cogía uno o dos para almorzar mañana! jajaja

    besos

    ResponElimina
  8. Me encantan estos panecillos, además podemos ponerles cualquier cosa que nos apetezca.

    Besitos linda,

    ResponElimina
  9. Hola Susana! Estoy recopilando las recetas del concurso para el librito en pdf y me gustaría saber si prefieres enviarme tu receta del ny cheesecake en castellano, o bien como tienes traductor en la web, la traduzco yo y las palabras que no casen o queden en plan indio las cambio para que queden bien.

    Como tú prefieras! :)

    Si quieres puedes escribirme a soulweeper88@gmail.com

    Un besote!

    Posdata: estos panecillos tienen una pinta estupenda!

    ResponElimina
  10. Hola Susanna! Quina pinta, jo encara no m'atreveixo amb el pà, haviem si un dia d'aquest m'hi poso.

    Un petó

    ResponElimina
  11. Hola Susanna!, m'ha encantat aquesta ideia jo encara no m'hi he atrevit a fer pà, haviem si em poso un dia d'aquests

    ResponElimina
  12. Me encanto esta receta, tengo que tomar coraje y animarme a hacer pancitos! ¿Sabías que nunca había escuchado una receta de pan que lleve leche en polvo? Siempre se aprende algo nuevo. Besotes!!!!!!

    ResponElimina
  13. Bon dia!!!
    Que bons són aquests panets amb llavors.. han d'estar deliciosos!
    No havia llegit mai posar els glaçons.. quina bona idea. Jo poso els draps que per ara és el que millor m'ha funcionat, però ´faré la prova dels glaçons. Gràcies, gràcies!!

    ResponElimina
  14. Que ricos Susana, te han quedado estupendos.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  15. Hola AMparo, guapa tu

    un panecillo de estos abierto por la mitad, y con un poco de su rica "Samfania ", rico, rico, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  16. Quina bona pinta tenen aquests panets !!! Es veuen molt tendres !!!
    Moltes gràcies per la recepta
    Petons

    ResponElimina
  17. Hola Lily, guapa tu

    com molt be dius queden molt tendres, i el resultat de 10....

    ( quan els faig en poso sense dir res algun amb sorpresa,..o sigui formatge, pernil dolç, xocolate, xorisso, i com que estan barrejats...algú te la sorpresa quan al talla o li clava la mossegada...je,je, es divertit

    mil petonets i cuida´t molt

    Susanna

    ResponElimina
  18. Se ven estupendos! uno o dos para mi almuerzo me vendrían genial.
    Un beso.

    ResponElimina
  19. bonísssssssssssims!!! ideals per a acompanyar qualsevol plat! petons

    ResponElimina
  20. un chorizico zamorano dentro de estos panes...madre mia!!!!!

    ResponElimina
  21. Cuando veo estas recetas de pan, como me gusta! te han quedado super apetitosos, a ver cuando me decidó y hago! besos

    ResponElimina
  22. Ciao Bella,come stai??:-)
    Complimenti per questa magnifica ricetta..son favolosi questi mini panini!!!
    Un bacione*

    ResponElimina
  23. mmm quins panetssssss mes bonsssss,si es que ets una artista jeje petonsssss

    ResponElimina
  24. Hola Agnès, guapa tu

    je,je, ara amb la TH, ja veus, plis, plas,...i uns panets de 10...queden molt bons

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Suny, guapa tu

    la verdad es que en casa el dia que los hago vuelan,literalmente quedan ricos, balnditos, sabrosos...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola ASJ, guapa tu

    ni comparación con lo que venden,...animate que ya ves que fáciles son

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Espe, guapa tu

    je,je,es lo que hago, en algunos le pongo chorizo, o queso,...y otros sin nada,...nunca sabes el que te tocará

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Et dona temps a que es refredin? Amb la bona oloreta que fan quan estàn al forn son irresistibles.
    Petons.

    ResponElimina
  29. muy ricos y versatiles.
    Con miles de posibilidades. Estupendo!

    ResponElimina
  30. Hola Anna betulo, guapa tu

    el Roc fa guardia a la porta de la cuina, i no deixa que ningú entri,...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Paxarina, guapa tu

    solo tienen un "problema"...que desaparecen el mismo dia de hornearlos....je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Hola SIlvia, guapa tu

    mi masa madre ( m.m.) como yo la llamo, tiene 4 años,...y allí sigue tan divina como siempre...

    siempre que compres harina de fuerza, debes fijarte en los datos que indique el paquete,...la mejor a partir de 13,5 proteinas...si tiene menos, más glúten que la ajude a subir...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Hola a peu coix, guapa tu

    a qualsevol botiga de dietetica, segur

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  34. Semblen els panets que vaig fer jo ahir però sense llavors, estan suggerents, m'encanta el pa, una pinta excepcional.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...