Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 6 d’octubre de 2021

Salmó cuinat amb la fregidora d´aire sense oli Lanova


Fet així no fa gens d olor a peix la cuina i quasi no s´embruta res

Ingredients
Salmó
Unes gotes d´oli d´oliva 
Sal

Preparació
Posarem els talls de salmó en un recipient que ens entri a la fregidora, condimentar amb sal ( posarem unes gotes oli d´oliva a la base del recipient perquè no s´enganxi )

Ja el tenim a punt per passar a Lanova.

Els hem posat  a 140 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta amb espàtula de fusta o silicona, controlarem el punt de cocció 


* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia, gruix del producte i el més important el gust del comensal.


* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en unes gotes oli.



Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...