TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

divendres, 28 de gener del 2011

pa de pessic genovès (Genoise) amb pinyons

Ingredients
6 ous
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
Pinyons
Opcional = 50 grams de mantega fossa
( No porta cap tipus de llevat )

Per la cobertura
La mateixa quantitat de sucre que de líquid ( en el meu cas aigua i ratafia )

Preparació 
Batre els ous + sucre+ sal fins que blanquegin i doblin el seu volum, afegir la farina tamisada poc a poc, opcional si pot afegir 50 grams de mantega desfeta .

Posar el preparat en un motlle engreixat i enfarinat, abocat per sobre els pinyons.

Coure al forn a 180 graus durant uns 25/ 30 minuts ( dependrà del forn ).

Mentre preparem un almívar amb el sucre i l´aigua i/o licors ), per fer.lo es tant fàcil com posar els ingredients a foc baix i remenar fins que ens quedi un xarop més o menys espès ( al nostre gust ).

Un cop cuit el pastís, sense treure del forn i abocarem l´almívar per sobre i deixarem uns 5 minuts més al forn.

Refredar sobre una reixeta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

17 comentaris:

  1. mare meva quina bona pinta ,la veritat que t'ha quedat molt maco.un petó

    ResponElimina
  2. Hay Susana con piñones con lo que me gustan jajaja, me la anoto guapa. Un besazo.

    ResponElimina
  3. HOLA NATI, GUAPA TU

    VERDADERAMENTE CON LO SUPER FACÍL QUE ES, RESULTA DELICIOSO Y LIGERO, UN PASTELITO COMO ESTE EN CASA NO DURA DOS DIAS,....

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA AGNÉS, GUAPA TU

    JA NO EN QUEDA RES DE RES, EN TINDREM QUE PREPARAR UN ALTRE, JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. nunca probé esta tortita, y hace rato que la vengo viendo por los blogs... tendré que hacerlo en algún momento. saludos.

    ResponElimina
  6. Olé que rico susanna,que estamos merendando con mi hijo...dos trocines,porfa...jejej
    rico,rico..

    Un besote,buen fin de semana ;))

    ResponElimina
  7. quina bona pinta!!!! amb pinyons que bo!!!

    ResponElimina
  8. HOLA CLAUDIA, GUAPA TU

    ESTÀS MOLT MORENETA, JE,JE

    QUEDA MOLT BO I MOLT FI,
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    HAS CAMBIADO TU FOTO, QUE GUAPA ESTÁS...( COMO SIEMPRE CLARO, JE,JE,)

    YA VES QUE QUEDA DIVINO, Y LA PREPARACIÓN PLIS PLAS.....TAN RAPIDO DE PREPARAR COMO DE DESAPARECER...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA SOLE, GUAPA TU

    ES UN CLASICO EN EL MUNDO DE LA PASTELERIA, ES LA BASE CASI DE TODOS LOS PASTELES DECORADOS.

    ESTA FORMULA MAGISTRAL ESTÁ SACADA DE UN LIBRO DE PROFESIONAL QUE ME REGALO UN AMIGO PASTELERO CUYA PRIMERA EDICIÓN SALIÓ EN 1933, "EL FORMULARIO PRACTICO DEL PASTELERO POR VILARDELL-JORNET- EDITORIAL ARIES , ( NO SE SI AÚN EXISTIRÁ ) TIENE 496 PAGINAS Y ES UNA PASADA , ESTÁ TODO EN CANTIDADES INDUSTRIALES, SOLO TIENES QUE HACER EL CALCULO...DE VERDAD QUE ES UN TESORO PARA MI,....

    HE PUESTO TODOS LOS DATOS POR SI HAY ALGUIEN QUE LE INTERESE COMPRARLO EN EL SUPUESTO INSISTO QUE AÚN SE EDITE QUE NO LO SÉ, YO TENGO LA 6.EDICIÓN DEL AÑO 1976.

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. quina proposta més bona per berenar aquest cap de setmana! a veure si la faig! petonets

    ResponElimina
  12. Quina bona pinta que te a mi m'encanten els pinyons, mmm que bo.

    ResponElimina
  13. HOLA JUDITH, GUAPA TU

    DONCS PROVA´L, QUEDA MOLT BO, I ES FA MOLT RÀPID,JO DE VEGADES EL PREPARO ABANS DE FER EL DINAR I EL DEIXO REFREDAR, MENTRE PREPARO LA MANDUCA I DINEM, JA ESTÀ FRED, FLONGO, DELICIÒS...PEL POSTRE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA MARTA, GUAPA TU

    A MI TAMBÈ M ´ENCANTEN EL PINYONS, SEMPRE EN TING A LA NEVERA, I ELS POSO QUASI PER ARREU, ( EL MEU AVI ERA DE CAL PINYONER ), SERÀ QUE AIXÒ S´ENCOMANA...JE,JE

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Susanna, o sea que a ti te gusta mordisquear las costillitas, no? jejejejejeje Qué bandíaaaa!.
    Este pan bizcocho me encanta. He oído hablar de él, pero no lo he hecho. Habré de probar.
    Un besoteeeeeeeeeeee

    ResponElimina
  16. HOLA LAURA, GUAPA TU

    COMO HE COMENTADO ANTES CON SOLE, EN PASTERIA LO USAN CASI AL 100 X 100 PARA BASE DE CUALQUIER TARTA A RELLENAR, CUBRIR, ETC...Y ESTÀ DELICIOSO, SEGURO ,SEGURISIMO QUE LO HAS COMIDO EN ALGUNA OCASIÓN , ES SUAVE, LIGERO,...


    ADEMÁS QUE NO ES NADA COMPLICADO DE PREPARAR, SEGURO QUE SI LO PRUEBAS RETITAS..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Pues yo no había oído de este bizcocho, me lo apunto, con los piñones, ya es mío, y lo del almibar en el horno, lo tengo que probar.
    Gracias por pasar por mi blog, me quedo de seguidora.
    Un beso.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...