TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 20 d’abril del 2011

Bunyols de bacallà


Ingredients 
Bacallà dessalat i esmicolat,
All i julivert picats,
Sal,
Pebre,
1 ou,
Farina ( la que admeti la massa),
Llevat Royal ( depenen de la quantitat de farina 1/2 sobre o 1 de sencer ),
Llet ( la que admeti la massa),
Oli de gira-sol per fregir,

Preparació
Posarem tots els ingredients en un bol ( menys la farina i la  llet )   remenar perquè tot quedi ben barrejat, ara i afegirem poc a poc la farina fins que ens quedi una pasta espessa , desprès la llet  poc a poc remenar fins que ens quedi una pasta fina però amb cos  ( amb una textura que es podi treballar amb dues culleres per fer el bunyols )....deixar reposar aproximadament una hora.

Posarem una paella al foc amb el oli de gira-sol, quan estigui calent amb dues culleres petites ( untades d´oli ) anirem fen els bunyols , un cop fregits, deixar escórrer sobre una reixeta.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

30 comentaris:

  1. No m'he atrevit mai, peró tal com ho expliques sembla senzill.
    Fan molt bona cara.
    Un petó,
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  2. fantàstica aportació!!!! m'encanten els bunyols!!! molts petonets

    ResponElimina
  3. Hola Esther, guapa tu

    doncs anima´t, ja veus que més fàcil,...... la meva iaia en deia bunyols a la patacada,..doncs tot es a "ull", i sempre queden molt bons,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Hola Espe, guapa tu

    nena , ahora ya no tienes excusa , más fáciles ,caseros, sanos, imposible

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Hola Judith, guapa tu

    celebro que t´agradin, son 100x100 casolans

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  6. Tendré que ponerlos en la lista de pendientes ;)

    ResponElimina
  7. Ficaram maravilhosos os teus bolinhos de bacalhau, gostei muito da receita.
    Beijinhos

    ResponElimina
  8. Susanna, m´ha fet molta gràcia trobar la mateixa manera de fer els bunyols de bacallà que la meva mare, oi que són bons?

    ResponElimina
  9. Hola Cristina, guapa tu

    je,je, es una recepta de fa molts anys, si que en sabien veritat ?...i com molt be dius, fàcils i bons de 10x10, li fas un petonet a la teva mare de la meva part

    i mil petonets per tu, Susanna

    ResponElimina
  10. Hola Fatina, guapa tu

    celebro que t´agradin, queden mot bons i son molt fàcils de fer..

    beijos, mil petonets, besos, Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Paxarina, guapa tu

    seguro que te gustan,...es una receta clasica en Catalunya, ya los hacia así mi abuela y a ella le enseñó su madre....

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Me encantan los buñuelos de bacalao, te han quedado estupendos.

    Besos guapa,

    ResponElimina
  13. ¿de bacalao? ¡qué rico! ¡me encantaaaaa!
    me voy de vacas, querida, así que me despido hasta dentro de algunas semanitas, ¡que pases un lindo fin de semana largo! :)
    ¡Arvoir!

    ResponElimina
  14. Una receta exquisita y como los haces tu facilisimo
    Petons

    ResponElimina
  15. Que ricos!! son todo un clasico en esta época, besos

    ResponElimina
  16. Que ricos tienen que estar. Tomom nota de como se hacen.
    Biquiños de "la ratita en la cocina"

    ResponElimina
  17. Mmmmmmmmmmmmmm qué ricos.

    Feliz semana santa.

    ResponElimina
  18. Hola Trini , guapa tu

    je,je, ricos , fáciles, no son caros , que estos es importante...


    Feliz Semana Santa tambien para ti y los tuyos,
    mil petonets maca, Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Ratita, guapa tu

    quedan muy ricos, y como he comentado antes super fáciles, es una receta que igual tiene más de 200 años,..antiguamente en las casas no habia balanza, por lo que todo se pesaba a "ojo"...la madre de mi abuela ya los hacia así...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Carmen, guapa tu

    en casa los hago todo el año,..pues en verano como aperitivo con un buena cerveza fresquita, entran de miedo, je,je

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina
  21. Hola Susanna, com esteu?
    T'han quedat de luxe aquests bunyols, fa d'alló més temps que no els faig, gràcies per recordar-ho.
    Bona Setmana Santa reina. Petons a tots.

    ResponElimina
  22. Hola Anna Betulo, guapa tu

    doncs ja saps, ...estàn de 10,

    bona Setmana Santa, mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Bulma, guapa tu

    y lo ricos que están, animate

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola Sole, guapa tu

    en primer lugar MUCHAS FELICITACIONES,...SEGURO QUE SERÁ UNA PRINCESITA PRECIOSA...

    DESEO QUE DESCANSES EN TUS "VACAS"...HASTA PRONTO Y CUIDARON MUCHO
    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Suny, guapa tu

    celebro que te gusten

    mil petonets Susanna, y Buena Semana Santa

    ResponElimina
  26. Qué buenos, son muy ricos y nunca los hice así como tú...será la próxima vez

    bicos

    ResponElimina
  27. Hola M.José, guapa tu

    pues nena ya sabes, están muy ricos, y nada dificiles de hacer, además cunden mucho

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. M'encanten els bunyols de bacallà.
    Moltes gràcies per participar.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...