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dimarts, 11 d’octubre de 2011

Truita d´albergínies


Ingredients
Albergínies,
1 cullerada de farina,
Oli d´ oliva,
Ous
Sal

Preparació
Tallarem les albergínies  a rodanxes molt primes i la posarem en una safata amb aigua i la cullerada de farina, deixar reposar mínim 1/2 hora ( perdrà  tota la seva amargor i ens quedarà molt blanca )

Assecar-la i la passarem uns minuts per una planxa que ja tindrem molt calenta i untada amb unes gotes d´ oli d´ oliva, quan agafi una mica de color retirar i reservar.

Batre els ous, i afegirem les rodanxes de albergínia, salar al gust, només ens maca fer les truites amb oli molt calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog    http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

41 comentaris:

  1. Hola Federica, guapa tu

    queda moltbona i gens gruixosa

    mil petonets Susanna

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  2. M'encanten les truites farcides!!!! Aquest'esalberginia, deliciosa!!!
    Petonets guapa.

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  3. Una de les meves truites preferides! Queden molt gustoses i tovetes!
    Petonets
    Sandra

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  4. La meva intenció aquesta nit era fer una truita de alberginia, aquesta nit el nano va a Malgrat i era perfecte, però l'Antonio ha vist unes carxofes a la parada de verdures i s'ha estimat més que fos de carxofes.
    No sabía ho de la farina, bon truc com tots els teus.
    Petons reina.

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  5. Una buena manera de comer las berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso

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  6. Una buena manera de comer berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso

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  7. Hola Susana, que cosas tan ricas has preparado desde que estuviste de vacaciones. Hacía unos días que no visitaba tu cocina. Me encanta todo.
    Un abrazo.


    www.cocinandoencasa.net
    www.dulcisimosplaceres.net
    www.todasmisrecetasdecocina.net

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  8. Me gusta muchísimo más que la de patatas ;))

    Cariños Susana!

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  9. Molt bona aquesta truita preciosa!!! M'encanta!!! I mes avui, que m'han portat un munt d'alberginies de l'hort ^____^
    Un petonas
    Sònia

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  10. Me parece un bocado de lo mas delicado. Un besazo.

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  11. Hola Nati, estimada i guapa tu

    la verdad es que queda de miedo, y más si son de tu huerta, je,je

    mil petonets Susanna

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  12. que bona,la albergínia m'agrada molt aixi que amb truita mmmm encara millor,petons

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  13. Susanna, una truita molt bona i jugosa..........paco

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  14. Pero que buen atortilla, no sabes como me gustan. Además es que quedan deliciosas de mil formas. Son muy socorridas.

    Besitos,

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  15. Una manera diferente de comer la berenjena. Los más peques ni se enteraran que lo están haciendo ;D

    Besos.

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  16. Hola Sunny, guapa tu

    la verdad es que teniendo en casa unos huevos y cualquier cosa haces una comida de fiesta

    mil petonets SUsanna

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  17. Hola SIlvia, guapa tu

    pues si, le quitas la piel, y es tan suave que ni se enteran de que estan comiendo una fuente de vitaminas

    mil petonets Susanna

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  18. Hola Sr.PAco, guapo

    la veritat es que queda molt bona i feta iaxí gens oliosa

    mil petonets Susanna

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  19. Hola Agnés, guapa tu

    queda molt melosa, i es prepara en un plis plas

    mil petonets Susanna

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  20. Hola Susanna, que rica esta la tortilla. En casa mis padres también la preparaban y estaba deliciosa.
    Gracias por compartirla, casi me habia olvidado.
    Un petonet

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  21. HOLA SUSANA, bona tarda, lña truita de alberginies, es de les meves preferides,un 10.
    (Escric en castellá porque aunque soy catalana, me obligaron a estudiar en castellano y escribo el catlán con un montón de faltas).
    Acabo de entrar en tu blog y lo iré visitandp con frecuencia pues m ha encantado, te invito a visitar el mio, será un verdadero placer.
    Saudos.
    mªdolors

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  22. A casa ens agrada molt la truita farcida l´albergínia...És deliciosa,oi?

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  23. Hola Sonia, guapa tu

    celebro que t´agradi la recepta, ja m´explicaràs com ha anat,..je,je

    mil petonets SUsanna

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  24. Hola Silvia, guapa tu

    la verdad es que queda más melosa, riqusima, je,je

    petonets Susanna

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  25. Hola Cristina, guapa tu

    doncs si, nena com molt be dius, és deliciosa

    mil petonets Susanna

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  26. Hola Lolines, guapa tu

    molt benvinguda a la meva cuina, encantada de que t´agradin les meves receptes

    fins aviat, i mil petonets Susanna

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  27. que tortilla más deliciosa, que blog tan maravilloso! estoy encantadísima de conocerte!
    Un beso grande,
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

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  28. Hola Nieves, guapa tu

    para mi tambien ha sido un placer el conocerte
    que bonito poder intercambiar recetas, trucos....

    hasta pronto, i mil petonets Susanna

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  29. Hola Meritxell, guapa tu

    me alegro de verte y de que te guste la receta, tan sencilla como deliciosa

    cuidate, mil petonets i fins aviat, Susanna

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  30. I que bona es l'alberginia!!!!!
    M'agrada de totes maneres.
    Aquesta truita amb pa amb tomàquet hummmmmmm.
    Petonets guapa

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  31. Hola Isabel, guapa tu

    com o saps,....je,je, a casa des de sempre el pa ?....amb tomàquet , tot l´any, faci fred o calor...sempre amb tomàquet,

    alguna vegada que hem anat de vacances fora del pais, ( jo sempre porto petites bossetes de oliva de oliva ), i com de tomàquets en trobes sempre per arreo, allà on sigui ...pa amb tomàquet

    mil petonets Susanna

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  32. Hola Amparo, guapa tu

    como siempre feliz de tu visita y contenta que te gusten mis propuestas

    mil petonets Susanna

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  33. O de la cullerada de farina no o sabía, a mi les alberginies no son sant de la meva devoció, preferixo una truita de patates.

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  34. Hola Marta, guapa tu

    je,je, això es que no la has provat, fins i tot el meu fill que no li agraden les verdures, en menja

    mil petonets Susanna

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  35. Hola Carmen, guapa tu

    celebro que te guste la receta,...

    y nuestra nueva imagen, es que tengo un informatico en la familia que no tiene precio, je,je ( porque yo no tengo ni idea del tema ) a mi dame una sarten y te hago milagros

    mil petonets Susanna

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  36. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je, també estan de mort les carxofes,...

    el truc també serveix per les carxofes, queden blanques i maques

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  37. No sabia que con la harina, te queda blanca la beregena. Cuanto estoy aprendiendo de tí!!!
    Haré la receta, porque nos gusta la berengena, pero simpre la hago, a la plancha o rebozada.
    PETONETS.

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  38. Hola Golonsegus guap@ tu

    Aún que las hagas a la plancha haz la misma operación quedarán blanquitas ,

    Tambien puedes hacerlo con las alcachofas, quedan blancas y divinas, ( a mi particularmente no me gusta el tener que ponerle limón )

    Me haces feliz con tu comentario

    Buen fin de semana i mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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