Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

CALAMARS FARCITS DE BOTIFARRA DE PAGÈS


AQUESTA RECEPTA ESTÀ DEDICADA AL SR. JAVIER DE http://pachuparselosdedos.blogspot.com/

INGREDIENTS
CALAMARS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
SAL
PEBRE
OLI D´OLIVA
BOTIFARRA DE PAGÈS
2 FULLES DE LLORER
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC
AVELLANES TORRADES
ALLS I JULIVERT
ARRÒS BULLIT PER ACOMPANYAR EL PLAT

NETEJAR ELS CALAMARS I SENSE TREURE LES ALETES DONAR-LOS LA VOLTA ( SI SON PETITS AMB EL DIT, SI SON GROSSOS AMB UNA CULLERA DE FUSTA, AIXÒ SI, AMB MOLTA ATENCIÓ QUE NO S´ENS TRENQUIN )


FER UN SOFREGIT AMB LA CEBA I EL TOMÀQUET I RESERVAR.

SOFREGIR EN UNA PAELLA LA BOTIFARRA FINS QUE AGAFI COLOR I RESERVAR.

NETEJAR ELS TENTACLES I SOFREGIR A LA MATEIXA PAELLA DE LA BOTIFARRA, QUAN COMENCIN A AGAFAR COLOR , AFEGIR-HI LA BOTIFARRA, REMENAR UNS 5 MINUTS I RETIRAR DEL FOC.

OMPLIR ELS CALAMARS AMB L ´AJUDA D´UNA CULLERA I POSAR-LOS EN UNA CASSOLA AMB UNA MICA D´OLI I SOFREGIR FINS QUE AGAFIN COLOR, ( NO ES NECESSARI DE POSAR-HI CAP ESCURADENTS ) I DESPRÈS AFEGIR EL SOFREGIT + LLORER I DEIXAR QUE COGUI TOT JUNT UNS 5 MINUTS , MENTRE PREPARAR UNA PICADA AMB AVELLANES + ALLS+ JULIVERT+ RAIG DE VERMUT BLANC SEC , ( NO TRITURAR MASSA LES AVELLANES, QUE QUEDIN TROSSETS ) I AFEGIR A LA CASSOLA , COBRIR AMB AIGUA, CONDIMENTAR AL GUST AMB SAL I PEBRE I DEIXAR REDUIR UNA MICA.

MUNTAREM EL PLAT AMB UNS CALAMARS, ARRÒS BULLIT I REGAREM AMB LA SALSA
SERVIR CALENT, BON PROFIT








35 comentaris:

  1. Un plato con fundamento,rico y fácil, como a mi me gustan.
    Gracias por la receta.
    Un beso.

    ResponSuprimeix
  2. Susana aquest calamars tenem una pinteta molt bona, que bons amb botifarra, i la salseta umumum
    patonss maca
    BONA setmana

    ResponSuprimeix
  3. Que manera mas curiosa de rellenar los calamares. Tomo buena nota guapa. Un besazo.

    ResponSuprimeix
  4. Que pinta mas buena tienen y deben de estar riquisimos

    ResponSuprimeix
  5. Y despues de la caballa, menudo platito guapa.
    Me quedo con los dos, ya guardaré uno para mañana.
    Buen día

    ResponSuprimeix
  6. HOLA CURRA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE ESTOS CALAMARCETOS QUEDEN SUPER RICOS Y CON EL ARRÓZ Y LA SALSITA...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  7. Els calamars sempre que els he tastat farcits ha estat de peix, aquests estan de mossegada!m'apunto la recepta.El calamar és de les menges que trobo més gustoses i bones.A REVEURE!

    ResponSuprimeix
  8. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    DONCS SI, AIXÍ TING QUE DIR QUE QUEDEN D´ALLÓ MÈS BONS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  9. Susanna,

    Sí que és me habitual el farciment amb peix i amb les potes i aletes del propi calamar, però així amb carn o amb verdures, o amb diferentes barreges i combinacions, sempre els trobo exquisits.
    Segur que vàreu sucar-hi pa fins que no calgués gairebé ni rentar els plats.
    Manel.

    ResponSuprimeix
  10. HOLA ROSA, GUAPA TU

    PUES SI, "VOLARON" LITERAMENTE...TUVE VISITA EL SABADO NOCHE, Y ESTA FUÉ PARTE DE LA CENA...TODO EL MUNDO QUEDÓ ENCANTADO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  11. HOLA MANEL, GUAPO TU

    A MI PERSONALMENT M´AGRADA EN EL CAS DE ACOMPANYAR-LOS AMB UNES GAMBAS O LLAGOSTINS DE POSAR-LOS SENCERS A LA SALSA COM A COMPANYA DELS CALAMARS,....AMB SAP GREU DE TRITURAR LES GAMBES I POSAR-LES DINS..

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  12. HOLA NATI, GUAPA TU

    TE INVITO A QUE PRUEBES LA RECETA, QUEDA DE 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  13. Hola Susanna, aquest es un plat per sucar-hi pa, quina salseta més bona amb avellanes.
    Petons i bona setmana.

    ResponSuprimeix
  14. Me gustan mucho las dos cosas los calamares y la butifarra, así que juntos deben quedar de muerte. Tengo que probarlos.

    Un besito.

    ResponSuprimeix
  15. ¡¡Hola Sussana!!

    En primer lugar darte las gracias por tu dedicatoria, no imaginas cuánta ilusión me he hecho cuando lo he visto. Muchas gracias de veras.

    Esta receta tengo que probarla en casa, nunca los hemos comido así y tienen una pinta buenísima. Nos encantan los calamares y la butiffara. Tomo nota, sobre todo de tu truco de darles la vuelta.

    Moltes gràcies i petons

    ResponSuprimeix
  16. o sigui, que els calamars an volat`, per lo tant al plat está net, val de acord, nó te convidaré a un plat de arrós del senyoret que váij fer air alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jajajajaja, molt bóns els calamars susanna....salutaçións paco

    ResponSuprimeix
  17. Hola Susanna,te mandé un comentario esta mañana,pero algo haría mal jajaja.
    Me encanta esa receta,con fundamento y fácil.
    Me la apunto.
    Besos.

    ResponSuprimeix
  18. Pero que pinta que tienen esos calamares y ese relleno con lo que a mi me gusta,me llevo un par para la cena,un besazo.

    ResponSuprimeix
  19. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    DE MOMENTO NO HA LLEGADO, PERO IGUAL LLEGA, HAY VECES QUE INTERNET HACE COSAS RARAS, YA SABES...

    ES MUY INTERESANTE, FACIL Y QUEDAS MUY BIEN SI TIENES INVITADOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  20. HOLA AYNA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE QUEDAN MUY RICOS Y CON EL ACOMPAÑAMIENTO DEL ARROZ, UN 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  21. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    AIÍ QUE VA ANAR BE L´ARRÒS DEL SENYORET, DONCS, VINGA...A VEURE SI ENS POSA LA RECEPTA, DONCS EM SEMBLA QUE SOMS MOLTES LES TEVES FANS QUE L´ESTÀN ESPERAN,...

    ELS CALAMARCETS AIXÍ QUEDEN MOLT I MOLT BONS I AMB LA COMPANYA D´UN ARRÒCET PER LA SALSA,...NO EN VA QUEDAR NI UN...EREM 5 PERSONES I EN VAIG FER 20...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  22. HOLA JAVIER, GUAPO TU

    PUES SI, ESTOS SON TUS CALAMARES, JE,JE

    JA VES QUE QUEDAN DE CONYA Y SIN PONER EL PALILLO, EL TRUCO QUE QUE COMO LES DAS LA VUELTA AL PASARLOS POR LA SARTEN SE ENCOGEN Y CIERRAN LA BOCA, ( SABES QUE CON EL PALILLO AL MARGEN DEL ENGORRO DE SACARLO DESPUES SI NO VAN CON CUIDADO PUEDES ESTROPEARLOS.).

    EN FIN
    CELEBRO QUE TE GUSTEN Y ESTO SI...TIENES QUE PROBARLOS...JE,JE ESPERO QUE ME LO CUENTES

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  23. Hola Susana, calamares rellenos he comido alguna vez, y estos creo que me gustarian mucho por los ingredientes que llevan, un saludo.
    JUAN

    ResponSuprimeix
  24. Molt bons, jo els acostumo a farcir amb esbergínia escalivada i beixamel. Així que també hi podría posar una mica de botifarra i encara quedaran millor, oi?

    ResponSuprimeix
  25. HOLA JUAN, GUAPO TU

    SEGURO QUE SI LOS PRUEBAS REPITES, QUEDAN DELICIOSOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  26. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    SEGUR QUE ENCARE ESTARIEN MES BONS,..JO SEMPRE DIG QUE SI LA MATERIA PRIMA ES BONA, EL RESULTAT TE QUE SER MILLOR.

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  27. HOLA M.NIEVES, GUAPA TU

    ESPERO Y DESEO QUE EL VIAJE A SANTIAGO HAYA IDO TODO BIEN.

    PUES TE GARANTIZO QUE EL PLATILLO EN CUESTIÓN QUEDA DE CINE 3D

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  28. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS ET DIRÈ QUE QUASI ES MÉS BONA AMB AVELLANES QUE AMB AMETLLES, QUEDA DIFERENT..

    A MÉS I TAL COM EXPLICO A LA RECEPTA, ES MILLOR QUE NO QUEDIN ENGRUNADES, I QUAN MENGES VAS TROVÀN ELS TROCETS, CRIC, CRIC, HUMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  29. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE QUEDEN MOLT, MOLT ,MOLT BONS
    QUAN EN FAIG PER MÉS QU´EN PREPARI NO EN DEIXEN NI UN DE MOSTRA

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  30. Hola Susana,
    Que ricos! Calamares rellenos, me encantan.
    Besicos

    ResponSuprimeix
  31. Molt bona idea aquet mar i muntanya, aprofita’n els calamars per farcir-los de botifarra, provarem
    Petons

    ResponSuprimeix
  32. HOLA SION, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONS, QUAN EN PREPARO EN TING QUE FER UNA TONA,

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  33. HOLA MARIA, GUAPA TU

    TE RECOMIENDO QUE LOS PRUEBES, ESTÀN DIVINOS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  34. No els he tastat però estic tan segura que estan boníssims... Ja estic pensant a veure quan els faré a casa.
    Gràcies!

    ResponSuprimeix
  35. HOLA SARA, GUAPA TU

    BENVIGUNDA A LA MEVA CUINA, JE,JE

    DONS SEGUR QUE SI ELS FAS TRIUNFAS I FINS I TOT ET FAN L´ONADA , COM A MÍ, A CASA ELS I ENCANTA, QUAN PREPARO CALAMARS D´AQUETS SEMPRE EN TING QUE FER UN PILÒ

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...