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dilluns, 16 de juliol del 2012

Pastissets de poma i cireres, i palets amb sèsam


La meva petita aportació 
http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/06/20/la-recepta-del-15-de-juliol-3/

Ingredients
Unes lamines de pasta de full ( hojaldre )
Cireres fresques madures
Pomes
Coco ratllat
Sèsam
Sucre
Confitura d´albercoc
Un ou batut

Preparació
Escalfar el forn a 200 º

Mentre tallarem la pasta de full a quadrats petits, pintar amb ou batut, a sobre i posarem la poma tallada a llesques primes forman una flor i en el centre una cirera fresca sense l´os ( si no es te l´aparell per poder-li treure, doncs li podem deixar, pero això si avisarem als comensals, no sigui que i deixin una dent ), ensucrar i enfornar uns 15 minuts, dependrá del forn i la mida del quadrats.

Deixar refredar una mica sobre una reixeta, mentre desferem al foc la confitura amb unes gotes d´aigua fins que ens quedi com un barnís, pintarem les peçes i espolçarem coco ratllat a tot el voltant.

Amb les sobres de la pasta de full ( hojaldre ), en farem unes tires que pintarem amb ou batut i cargolarem sobre un plat amb sèsam, desprès ensucrarem i posarem al forn durant uns 10/ 15  minuts, queden deliciosos i no tirem res de res.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

30 comentaris:

  1. Quins pastissets més temptadors Susanna, segur que són una delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

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  2. Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!

    Per cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!

    Per cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Que rico! Lo tengo que probar! Besos!!

    ResponElimina
  5. Molt bona pinta, m'emporto la recepta :)

    ResponElimina
  6. que buenoooooo me llevo uno de cada para probar¡¡¡

    ResponElimina
  7. Susanna,
    uns pastissets la mar de bons

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  8. Que bona e interesant aquesta tarta.
    patonets maca

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  9. Pasta de full i poma per mi ja es un éxit segur, m'encanta!
    Petons maca!

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  10. que bons i lleugers es veuen, segur que no en deixaria ni un amb el que m'agraden aquests pastissos...petons

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  11. Unos pastelitos deliciosos y fáciles de hacer.
    Ummm me encantan ahora mismo me comía dos que ricos. Petonets.

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  12. Sembla bo, molt bo, susanna! Quina bona idea, barrejar-hi les cireres. Petonets!

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  13. Que buenos!!!!
    el hojaldre relleno y con frutitas
    es una delicia.
    Mil besos

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  14. Mi hija adora el hojaldre...y es ella, la que lo suele preparar a su gusto....le pasaré tu receta.....
    besos.

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  15. que rico madre mia, me encanta, besos

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  16. Desprès que diguin que no som unes reines de la cuina , eh ??...molt bones postres !!!
    petonets...i ben aprofitades !!! ja,ja,ja...

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  17. Me los llevo para el cafe de hoy! Que rico!

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  18. Hola preciosa mía!!!!
    Que rico todo, son ideales para acompaña de un rico café con leche. Guardarme algo heee :)
    Un besito preciosidad

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  19. Es verdad, que buena pínta tienen! si pudiera, yo también me llevaba uno para mi té jijii
    Besitosss.

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  20. Que bo Susanna, te una pinta deliciosa.

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  21. Quina recepta més fresqueta, ideal per aquests dies :)
    Ara me'n menjava un troç!
    Bon estiu, petons

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  22. Hola Susanna guapa, que cosa más rica!!!~
    Besitos desde Holanda

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  23. Seguro que están tán rícos, como parecen!
    Espero que estés pasandolo bién , tanto si estás de vacas como si nó, yo me voy el martes a mi pueblo con mi mami!
    Besitosss.

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  24. Hola Susana, con este calor vengo a tu blog buscando helados, me da agobio pensar en el horno. Cuando tenga tiempo te hablaré de un pastel que ha sido seleccionado este año en Hungría como la tarta del año y del cual he podido hacer fotos en mi viaje.
    Un abrazo y buen verano.

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  25. Hola Susanna, estas recetas tan fáciles son las mejores. Por cierto gracias por seguir mi blog, yo también te sigo a ti.Bss.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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