TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 16 de juliol del 2012

Pastissets de poma i cireres, i palets amb sèsam


La meva petita aportació 
http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/06/20/la-recepta-del-15-de-juliol-3/

Ingredients
Unes lamines de pasta de full ( hojaldre )
Cireres fresques madures
Pomes
Coco ratllat
Sèsam
Sucre
Confitura d´albercoc
Un ou batut

Preparació
Escalfar el forn a 200 º

Mentre tallarem la pasta de full a quadrats petits, pintar amb ou batut, a sobre i posarem la poma tallada a llesques primes forman una flor i en el centre una cirera fresca sense l´os ( si no es te l´aparell per poder-li treure, doncs li podem deixar, pero això si avisarem als comensals, no sigui que i deixin una dent ), ensucrar i enfornar uns 15 minuts, dependrá del forn i la mida del quadrats.

Deixar refredar una mica sobre una reixeta, mentre desferem al foc la confitura amb unes gotes d´aigua fins que ens quedi com un barnís, pintarem les peçes i espolçarem coco ratllat a tot el voltant.

Amb les sobres de la pasta de full ( hojaldre ), en farem unes tires que pintarem amb ou batut i cargolarem sobre un plat amb sèsam, desprès ensucrarem i posarem al forn durant uns 10/ 15  minuts, queden deliciosos i no tirem res de res.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

30 comentaris:

  1. Quins pastissets més temptadors Susanna, segur que són una delícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!

    Per cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Caram Susanna, ara me'n menjaria un parellet sense dubtar-ho!!

    Per cert, t'animes a ajudar-me a publicar el coc núm.60?

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Que rico! Lo tengo que probar! Besos!!

    ResponElimina
  5. Molt bona pinta, m'emporto la recepta :)

    ResponElimina
  6. que buenoooooo me llevo uno de cada para probar¡¡¡

    ResponElimina
  7. Susanna,
    uns pastissets la mar de bons

    ResponElimina
  8. Que bona e interesant aquesta tarta.
    patonets maca

    ResponElimina
  9. Pasta de full i poma per mi ja es un éxit segur, m'encanta!
    Petons maca!

    ResponElimina
  10. que bons i lleugers es veuen, segur que no en deixaria ni un amb el que m'agraden aquests pastissos...petons

    ResponElimina
  11. Unos pastelitos deliciosos y fáciles de hacer.
    Ummm me encantan ahora mismo me comía dos que ricos. Petonets.

    ResponElimina
  12. Sembla bo, molt bo, susanna! Quina bona idea, barrejar-hi les cireres. Petonets!

    ResponElimina
  13. Que buenos!!!!
    el hojaldre relleno y con frutitas
    es una delicia.
    Mil besos

    ResponElimina
  14. Mi hija adora el hojaldre...y es ella, la que lo suele preparar a su gusto....le pasaré tu receta.....
    besos.

    ResponElimina
  15. que rico madre mia, me encanta, besos

    ResponElimina
  16. Desprès que diguin que no som unes reines de la cuina , eh ??...molt bones postres !!!
    petonets...i ben aprofitades !!! ja,ja,ja...

    ResponElimina
  17. Me los llevo para el cafe de hoy! Que rico!

    ResponElimina
  18. Hola preciosa mía!!!!
    Que rico todo, son ideales para acompaña de un rico café con leche. Guardarme algo heee :)
    Un besito preciosidad

    ResponElimina
  19. Es verdad, que buena pínta tienen! si pudiera, yo también me llevaba uno para mi té jijii
    Besitosss.

    ResponElimina
  20. Que bo Susanna, te una pinta deliciosa.

    ResponElimina
  21. Quina recepta més fresqueta, ideal per aquests dies :)
    Ara me'n menjava un troç!
    Bon estiu, petons

    ResponElimina
  22. Hola Susanna guapa, que cosa más rica!!!~
    Besitos desde Holanda

    ResponElimina
  23. Seguro que están tán rícos, como parecen!
    Espero que estés pasandolo bién , tanto si estás de vacas como si nó, yo me voy el martes a mi pueblo con mi mami!
    Besitosss.

    ResponElimina
  24. Hola Susana, con este calor vengo a tu blog buscando helados, me da agobio pensar en el horno. Cuando tenga tiempo te hablaré de un pastel que ha sido seleccionado este año en Hungría como la tarta del año y del cual he podido hacer fotos en mi viaje.
    Un abrazo y buen verano.

    ResponElimina
  25. Hola Susanna, estas recetas tan fáciles son las mejores. Por cierto gracias por seguir mi blog, yo también te sigo a ti.Bss.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...