TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 24 de març del 2011

VEDELLA AMB BOLETS


















* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...


Ingredients

Vedella tallada fina
Farina
1 pot de tomàquet fregit
1 ceba
1 pebrot vermell
Uns grans all
Bolets ( pinatells, xampinyons,..etc)
Sal
Pebre negre
Un raig de conyac

Per la picada
Ametlles torrades
Avellanes torrades
2 alls pelats
Julivert

Preparació

Salpebrar els talls de vedella , enfarinar-los en sec , espolsar l ´accés de farina que podin tenir, enrossir una mica a la paella amb oli calent i reservar.

Farem un sofregit amb la ceba+ pebrot + tomàquet + un raig de conyac

Saltar a la paella amb una mica d´oli els bolets escollits i reservar.

Per una picada amb les ametlles+ avellanes + alls + julivert

Agafarem una cassola i posarem els talls de vedella , el sofregit, la picada , els bolets i  aigua fins a cobrir la carn, deixar una estona que faci xup, xup, rectificar si es necessari de sal i pebre.

* Si es prepara el dia abans encara esta mes bo.

Servir calent, i bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

38 comentaris:

  1. Me encanta la carne con estas salsitas.
    Genial!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Susana, tienes razón si se prepara el dia anterior aún esta mas sabrosa.
    Te quedo buenisima y para la salsita que no falte el pan.
    Besotes

    ResponElimina
  3. Aquesta vedella es veu deliciosa, peró s'ha de preparar mitja barreta de pá per sucar.
    Muxus/Petonets

    ResponElimina
  4. Hola Rosa, guapa tu

    doncs tens tota la raó,...però que booooo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Susanna! Té una pinta irresistible! De petita era un dels meus plats preferits.. ara tot i que em continua agradant, mai l'he preparat a casa! Quan m'animi, ja sé on venir a buscar la recepta.
    Petons.

    ResponElimina
  6. xiqueta, aquest plat de vedella está pressiós, tel cópie.......salutaçións paco

    ResponElimina
  7. Un plat bonissim, i si ,per sucar-hi molt de pa!I amb la picada encara millor
    PEtons
    Anna

    ResponElimina
  8. Hola Susanna. Esta ternera con esa salsa está pidiendo una buena barra de pan como acompañamiento porque sin duda es una delicia. Fabuloso plato.
    Saludos

    ResponElimina
  9. Esa salsa tiene que estar deliciosa Susanna, que pecado, para empezar a mojar pan y no parar.

    Besitos cariño

    ResponElimina
  10. Em puc imaginar l'olor d'aquesta meravella des d'aquí!

    ResponElimina
  11. Aquesta vedella m'ha arribat al cor!, quin plat, aquest plat és dels que més m'agraden, un plat tradicional boníssim! Les fotos parlen per sí soles.

    ResponElimina
  12. Susanna, quina gracia!! Tot just estava escribient aquesta mateixa entrada!!! jajajaja
    Me la he guardat per mes endavant ;-)
    Que n'es de bona la vedella amb bolets!!! I es un plat tant nostre... per llepar-se els dits!!!
    Un petonas

    ResponElimina
  13. Hola Susanna, aixó si que té bona pinta................ per llepar-se els dits.

    Un petonet

    ResponElimina
  14. Crec que la Rosa s'ha quedat curta amb el pa, aquesta vedella està molt bona sens dubte.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Hola Susanna.

    Me encanta el plato aunque siempre lo hice con la llata, perdona si te escribo en castellano pero aunque soy catalán, lo leo y lo hablo no lo escribo correctamente, por eso el comentario en castellano.

    No crees que quedaría mejor si el tomate fuese natural? es solo mi opinión

    Una abrassada

    ResponElimina
  16. esta molt bo ,a casa els hi agrada molt hi el faig sempre que puc,pero sense el pebrot ,t'ha quedat amb una pinta impresionant.petons

    ResponElimina
  17. Este es un plato de domingo, de los buenos!!!

    Abrazos Susanna y buen fin de semana

    ResponElimina
  18. Qué bó !!!
    Amb salseta com ens agrada !!!
    Un petó
    Sara

    ResponElimina
  19. Susana ..que estupenda receta y que salsa mas ideal ..me la apunto ..me gusta un monton ..bssss MARIMI

    ResponElimina
  20. Hola Sunny, guapa tu

    normalmente lo acompaño de arroz blanco para mezclar con la salsa,...y comes menos pan...je,je

    mil eptonets Susanna

    ResponElimina
  21. Es com mes m’agrada la vedella
    Petons

    ResponElimina
  22. quin plat més bo!!! ai si en pogués menjar un ben gran per dinar... petonets

    ResponElimina
  23. A la meva mare li torna boja la vedella amb bolets!! Aquesta salsa que has fet té una pinta molt bona. Se la faré un dia que segur que disfrutarà com una boja :)

    Un petó!

    ResponElimina
  24. Hola Anikki, guapa tu

    celebro que t agradi, queda de 10...

    MOLTES FELICITACIONS PEL PREMI

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Judith, guapa tu

    el dia que el faig a casa es feta grossa,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Sion, guapa tu

    a casa també agrada així, que bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola GArlutti,,guapa tu

    queda muy rico, y si lo haces en vispera aún más sabroso

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Joan i Sara, guapos

    un plat ven senzill amb un resultat de 10x10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola Federica, guapa tu

    celebro que t´agradi,
    mil petonets ,Ciao, Susanna

    ResponElimina
  30. Hola Javier, guapo tu

    la verdad es que por lo fácil que es,...tiene un resultado de 10, a todos gusta

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  31. Hola Agnès, guapa tu

    la veritat es que queda molt i molt, bo,..em recorda quan era petita el dia de la Festa Major

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  32. Suzanna

    Carne de vitela é deliciosa, e com esse molho que voce fez ficou divino,adorei o toque de avelãs e amendoas perfeito

    Beijnhos....gracias pela visita ao meu blog

    ResponElimina
  33. Mira qué fricandó más bien puesto... Un besote.

    ResponElimina
  34. La salsa con las setas, tiene que quedar riquísima, buena semana.

    ResponElimina
  35. Hola Su, guapa tu

    queda muy rico así, en casa tiene exito total

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  36. ¡¡¡Hola Susana!!!me encanta tu ternera soy una fiel asidua de la ternera rustida y en fricando para cuando tengo invitados, que puedo dejarla hecha del dia anterior.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  37. Hola la casa de Lalaina, guapa tu

    tienes razón va de fabula sobre todo cuando tienes invitados..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  38. Hola Chefrubio, guapo tu

    Bienvenido a mi cocina, celebro que te guste la receta,...yo lo uso natural, hago yo la conserva, cuando en verano hay buen producto me hago el tomate frito , lo conservo en botes al baño maria,....y ala...


    no me gusta comprar las cosas medio cocinadas,..prefiero hacer todo lo que pueda en casa
    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...