TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 24 de setembre del 2013

Llenties als tres xoriços ( Ideal per carmanyola )



Espai per compartir plats de carminyola/tupper, per totes aquelles persones que treballen fora i no poden anar a menjar a casa, desitjant que pugui ajudar a donar idees noves i gaudir d´un bon àpat.

Proposta del mes de  setembre del blog Memòries d'una cuinera, una recepta de carmanyola.  

Propietats de les llenties :   És una llegum que es consumeix un cop està seca, mai es consumida fresca.

Les llenties redueixen el colesterol, ajuden a evitar grans oscil · lacions en els nivells de sucre en la sang durant tot el dia, pel que són aptes per diabètics, són ideals per ajudar a alleujar el restrenyiment. s'ha descobert que redueixen el nostre risc a contraure una malaltia cardíaca coronària, ... segur que a partir d'ara les mirarem d'una altra manera

Ingredients
Llenties que ja tindrem bullides
Xoriço dolç
Xoriço semi- picant
Xoriço picant
Sal
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
Costella de porc tallada petita 
Unes fulles de  llorer
Uns grans d´all
Un raig de vi 

Preparació
Sofregirem la ceba tallada petita junt amb la costella  i els grans d´all fins que estigui tot daurat, afegir els xoriços a rodanxes i coure uns minuts, el tomàquet fregit, les fulles de llorer i un raig de vi, remenar uns 5/10 minuts, fins que hagi reduit el vi, afegir les llenties ( si ens agraden amb suc, afegir una mica d´aigua ), deixar fer xup, xup, una estoneta, i a la taula.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

6 comentaris:

  1. Ohhh que bones!!!
    Ja començen a venir de gust aquestos platets consistens.. PETONETS SUSANNA :)))

    ResponElimina
  2. Unes llentíes sorpresa, no saps quin troç de xoriço et tocarà, picarà o no?
    Petons.

    ResponElimina
  3. Mmmm amb un xoriço ja és bo, amb 3 varietats deliciòs.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Està bé això de combinar tres gustos de xoriç així és com menjar pebrots del padrón, una sorpresa.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  5. un guisat molt gustós ideal pel tàper. Amb sopresa inclosa :)

    ResponElimina
  6. Hola Susana, moltíssimes gràcies per participar. No se perquè no puc capturar la imatge pel recull. Si us plau, me la pots envair a: jujupa27@hotmail.com ? gràcies

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...