TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dissabte, 9 de gener del 2016

Com pelar gingebre....i ens quedi perfecte



Quan hem de pelar una arrel de gingebre amb tants racons com tenen ens sembla difícil arribar a tots ells, i més que desaprofitem el mínim de producte

Doncs .... aquesta és la meva proposta i funciona.


Preparació
Tant fàcil com......pelar el gingebre amb el voraviu d'una cullereta de postres, va molt millor que si fem servir un ganivet, seguidament el tallarem al nostre gust, a rodanxes, quadrats, bastonets .....


Bon profit

* * * * * * * * * * * * * * 
Les seves propietats  Font d´informació - aquí  
El gingebre és una arrel d'origen oriental, que es conrea principalment a la Xina, tot i que a l'Índia també és un aliment habitual en milers de taules i el seu ús s'està estenent cada vegada més a tot el món. En aquests llocs el gingebre es menja amb gran sentit dels beneficis que lliura per a la salut.  

Beneficis del gingebre
Conegut per les seves propietats medicinals, com antiespasmòdic, antisèptic, antiviral, expectorant i estimulant del sistema circulatori, agent anticoagulant a la sang.  Encara que es pot prendre com te, en la cuina oriental s'utilitza molt com a ingredient d'aliments de forn.  

Regula el metabolisme
El consum de gingebre facilita l'absorció dels nutrients dels aliments, s'encarrega amb més cura que els compostos essencials arribin a on deuen. 

Per treure el mareig
Si vas de viatge  i sempre et marees, la propera vegada ja no serà així,  t´emportes un tros de gingebre i si et ve de gust posa-li una mica de mel, el tens que mastegar  

Disminueix el dolor en les articulacions
El gingebre té propietats antiinflamatòries, que poden portar alleujament a les persones que pateixen de les articulacions, un bany amb aigua de gingebre ajudi a disminuir els dolors musculars i articulacions.

Contra la congestió
Prepares un te de gingebre i et fiques al llit per desfer la congestió que produeix la grip o el mal de coll. A més, de gaudir d'un dels millors, tes dormiràs com un nadó. Mentre adquireixes els beneficis del gingebre, la congestió i el malestar desapareixen.

Batalla contra l'asma
Una culleradeta de suc de gingebre amb una mica de mel actua com expectorant. És una de les propietats del gingebre per les que més s'utilitza. Sense comptar que s'ha comprovat que té efectes favorables quan es tracta de batallar contra l'asma.

Altres beneficis del gingebre
Com hem esmentat té amplis efectes en el cos humà, per exemple, es recomana en el tractament de cataractes, malalties del cor, migranyes, accidents cardiovasculars, depressió, infertilitat, càlculs renals, angina de pit i peu d'atleta, entre molts altres ....



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...