TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dimarts, 13 d’octubre del 2020

COM FER SUCRE LLUSTRE, GLAS, POLS , ICING SUGAR ........AUTENTIC A CASA




* Ens serveix per decorar pastissos, per decoracions varies, glassa Roïal, 


 El blat de moro i el blat són els principals cereals utilitzats per a l'obtenció de midons.

  • La proporció d'amilasa / amilopectina determina les propietats funcions dels midons.
  • El mètode d'obtenció de midó de blat de moro és la mòlta humida a partir del gra sencer, mentre que el midó de blat és obtingut a partir de les farines d'aquest cereal.
  • En l'actualitat els midons nadius es modifiquen per mètodes físics, químics i enzimàtics per obtenir midons modificats amb l' objectiu d'ampliar la gamma d'aplicacions en l'alimentació.
  • La importància del midó en la indústria d'aliments consisteix en què constitueix una excel · lent matèria primera per modificar la textura i consistència dels aliments.
Es ideal a la cuina sobre tot a la hora de fer postres,  una mica car de compra,.....i que fàcil es de fer, ( jo el faig a casa i omplo el mateix pot que vaig comprar la primera vegada ) aquest truc es del Sr. Enric, pastisser jubilat.

Ingredients
Sucre normal
Midó

( En una proporció per 100 grams =  95 grams de sucre normal + 5 grams de midó)

Preparació
Barrejar els dos ingredients i triturar fins que ens quedi en pols.

 Jo ara faig servir la Thermonix, però abans o feia amb un petit molinet de moldre cafè que només tenia per això.

Guardar en un pot que tanqui be, i a gaudir.

Bon profit




Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...