TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 19 de juliol del 2022

GELAT DE VAINILLA DE MADAGASCAR AMB L ALASKA





Tinc que confessar que soc una enamorada de la vainilla, però de la bona........ i les elaboracions que surten d ´en Roc a la Cuina les quals portin vainilla , o els i afegim, sempre, sempre ha de ser de la millor......o res.

Vainilla de Madagascar.....- love, love....!!!

Ingredients calculats per un litre de base, que es convertirà aproximadament amb uns 750 grams de gelat

200 grams de llet - pot ser desnatada -
400 grams de iogurt grec -o- natural
400 grams de nata de muntar
    1 cullerada sopera de pasta de vainilla de Madagascar - o la que vostès tinguin a la cuina -
    2 cullerades de llet condensada - pot ser desnatada -
    2 cullerades de sucre en pols ( abans de posar el sucre, comprovar el grau de dolçor -    

* Sempre valorar el grau de dolçor al nostre gust.

 

Preparació
Tant senzill com unir tots aquest ingredients i tot seguit els posarem a la nevera en un recipient tapat fins que la barreja estigui ben freda, mínim una hora.

Ara bé l hora de fer el gelat...
En primer lloc passarem la barreja per la batedora, així en agafarà aire, molt important a l hora de fer el gelat, no es faran cristalls - o-menys.

                                                             * * * * * * * * * * * * 

Si disposem d una maquina de fer gelats
Seguirem les instruccions del nostre aparell i posarem la base de gelat que hem preparat.

Si no en tenim, cap problema ....també en poder gaudir.


1.- opció ......si disposem de motllos individuals per fer gelats, només tindrem que posar la preparació dins, tapar i congelar.



2.- opció.....el volem fer amb un recipient gran, això si , - ha de tenir tapa -

Doncs i abocarem la base de gelat, taparem i posarem al congelador, la única diferencia es que tindrem que estar vigilant,  i cada hora donar una remenada al gelat - perquè no ens faci cristalls de gel -  aquesta feina la repetirem 3 ó 4 vegades, dependrà de com ens vagi quedant de cremós.

Bon profit, a gaudir d´un meravellós gelat fet a casa, i si es amb bona companya, millor !!



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...