TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 20 de juliol del 2022

GELAT DE XOCOLATE NUTELLA ( crema de xocolate amb avellanes ) AMB L ALASKA

 


 



Ingredients calculats per un litre de base, que es convertirà aproximadament amb uns 750 grams de gelat

400 grams de xocolate esmicolada , -o- gotes de xocolate ( 300 grams per afegir al gelat + 100 grams per decorar un cop fet

300 grams de iogurt natural -o- grec
400 grams de nata de muntar
   2 cullerades soperes de llet condensada - pot ser desnatada -
   2 cullerades de mel
300 grams de crema de xocolate amb avellanes - Nutella- ( o al vostre gust )

* Sempre valorar el grau de dolçor al nostre gust.


Preparació
Tant senzill com unir tots aquest ingredients ( menys la xocolate esmicolada ) i tot seguit els posarem a la nevera en un recipient tapat fins que la barreja estigui ben freda, mínim una hora.

Ara bé l hora de fer el gelat...
En primer lloc passarem la barreja per la batedora, així en agafarà aire, molt important a l hora de fer el gelat, no es faran cristalls - o-menys.

                                                             * * * * * * * * * * * * 

Si disposem d una maquina de fer gelats
Seguirem les instruccions del nostre aparell i posarem la base de gelat que hem preparat, en els darrers moments, quan ja quasi estigui fet el gelat i afegirem els 300 grams de xocolate esmicolada -o- gotes de xocolate

Si no en tenim, cap problema ....també en poder gaudir.


1.- opció ......si disposem de motllos individuals per fer gelats, només tindrem que posar tota la preparació, inclòs la xocolate esmicolada dins, tapar i congelar.



2.- opció.....el volem fer amb un recipient gran, això si , - ha de tenir tapa -

Doncs i abocarem la base de gelat, inclòs la xocolate esmicolada, taparem i posarem al congelador, la única diferencia es que tindrem que estar vigilant,  i cada hora donar una remenar el gelat - perquè no ens faci cristalls de gel -  aquesta feina la repetirem 3 ó 4 vegades, dependrà de com ens vagi quedant de cremós, podem guardar una part de la xocolate i quan ja estigui quallat decorar per sobre.

Bon profit, a gaudir d´un meravellós gelat fet a casa, i si es amb bona companya, millor !!



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...