TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 18 de juliol del 2022

GELAT DE FESTUC




Ingredients calculats per un litre de base, que es convertirà aproximadament amb uns 750 grams de gelat

300 grams de festucs pelats i crus - els picarem fins que quedin ben esmicolats -
385 grams de llet - pot ser desnatada -
3 cullerades soperes de mel - ens ajuda que manera natural que no es formin cristalls de gel -
600 grams de nata per muntar -o- iogurt grec
 

Preparació
Tant senzill com unir tots aquest ingredients i tot seguit els posarem a la nevera en un recipient tapat fins que la barreja estigui ben freda, mínim una hora.

Ara bé l hora de fer el gelat...
En primer lloc passarem la barreja per la batedora, així en agafarà aire, molt important a l hora de fer el gelat, no es faran cristalls - o-menys.

                                                             * * * * * * * * * * * * 

Si disposem d una maquina de fer gelats
Seguirem les instruccions del nostre aparell i posarem la base de gelat que hem preparat.

Si no en tenim, cap problema ....també en poder gaudir.


1.- opció ......si disposem de motllos individuals per fer gelats, només tindrem que posar la preparació dins, tapar i congelar.



2.- opció.....el volem fer amb un recipient gran, això si , - ha de tenir tapa -

Doncs i abocarem la base de gelat, taparem i posarem al congelador, la única diferencia es que tindrem que estar vigilant,  i cada hora donar una remenada al gelat - perquè no ens faci cristalls de gel -  aquesta feina la repetirem 3 ó 4 vegades, dependrà de com ens vagi quedant de cremós.

Bon profit, a gaudir d´un meravellós gelat fet a casa, i si es amb bona companya, millor !!


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...