Aquests
dies de guàrdia ens estan servint a tots de molt....
Recuperant
contacte amb antigues amistats que per treball, distància i diversos
ens havíem desconnectat.
Hem fet noves amistats que tal
vegada mai ens hauríem conegut.
Hem après noves coses els uns
dels altres, hem compartit moments, experiències, menjar,
coneixements, riures, jocs, companyia, i cuinar plegats com es el cas.....
I si a més s'aconsegueix el nostre objectiu de Salvem el Pla de Balasc............la nostra
petita gran missió s'haurà complert......
Ingredients
Botifarra cuita a la brasa ( que es lo millor ), -o- al forn, paella ....
Txistorra cuita a la brasa ( que es lo millor ), -o- al forn, paella....
Torrades de pa de pagès fetes a la brasa ( que es lo millor )- o - al forn, torradora...
Oli d´oliva del bo
Escuradents
Preparació
Tallar a rodanxes la botifarra i la txistorra, les llesques de pa en porcions petites i regarles amb oli d´oliva.
Montar els pintxos, una base de pa, una rodanxa de botifarra i una de txistorra.
Bon profit i a gaudir, el millor....sempre, sempre en bona companya !!!
També moniatos fets a la brasa.....mortals !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna