TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 14 de setembre del 2012

Albergínies negres...no gràcies




Albergínies, a l´ India ja les coneixien fa més de 4000 anys, a l´edad mitjana varen arribar a Europa i els colonitzadors espanyols se la van emportar a Amèrica.

Ideal per qui está fent dieta, pel colesterol, problemes circulatoris, insomni, diuretica....es nutritiva, saborosa  i la trobem a bon preu al mercat 

Però si es queda negra al tallar-la, aixó no agrada a ningú,

* Aquesta es la meva proposta.....i funciona

Tant fàcil com posar-les una estona en un bol amb aigua i una cullerada de farina, ens quedaran blanques com la neu, dolçes i amb la carn compacte, a punt per cuinar.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dijous, 13 de setembre del 2012

Amanida de pera, pastanaga i ceba tendre


Ingredients
Pera de carn dura
Pastanages
Ceba tendre
Olives negres d´Aragó
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès

Preparació
Pelarem les peres,  les pastanages i les tallarem al nostre gust, al igual que la ceba tendra.

Farem una vinagreta amb la sal, pebre, oli i vinagre, amanir i afegir unes olives negres, hummm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Crema de mantega amb ou per reposteria




http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/02/pastis-sara-bernhardt.html

Ideal per cobertures i farcits

Ingredients
200 grams de sucre glas
4 rovells d´ou
500 grams de mantega tova ( pomada )

Preparació
Escalfar el sucre a foc molt suau, no te que agafar color ( 34 graus ) quan ja estigui desfet, retirar del foc, sempre sense parar de remenar afegir als ous que mica en mica, quedaran cuinats amb l escalfor residual, seguidament afegir la mantega i guardar a la nevera fins que agafi cos.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Crema de mantega de cacau en fred




http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2011/11/pastis-de-pa-de-pessic-amb-cobertura-de.html

Ideal per cobertures i farcits de pastissos

Ingredients
250 grams de mantega toba ( treure de la nevera una bona estona abans )
100 grams de sucre glas
50 grams de cacau pur ( Tipus Valor)

Preparació
Barrejar tots els ingredients fins formar una pomada i ja la tenim a punt per cobrir el nostre pastís

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Praliné de xocolate negra

http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161

Ideal per cobertures i farcits de pastissos

Ingredients 
150 grams de xocolate fondant de qualitat
400 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
30 grams de mantega
4 cullerades de sucre

Preparació 
Posarem un cassó al foc amb la nata i el sucre, remenar fins que comenci a bullir, ara afegirem la xocolate a trossets i la mantega, seguir remenant fins que ens quedi la mescla consistent, retirar del foc i deixarem refredar una mica abans de fer-la servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Praliné de xocolate blanca o tenyida



Es ideal tant per cobertures com per farcits
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=8

Ingredients
300 grams de xocolate blanca
200 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
40 grams de mantega toba ( a temperatura ambient)

Preparació
Posar un cassó al foc amb la nata, quan comenci a bullir i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, remenar fins que ens quedi una mescla consistent, treure del foc cobrir amb un film que toqui la mescla i reservar fins que es refredi, ara ja podem fer un farcit o una cobertura.

* Si es desitja també se li pot donar color amb colorant alimentari en pols o liquid

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Pastís genovés de cacau amb cobertura de xocolate




http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159

Ingredients per la base del pastís
200 grams de farina
150 grams de sucre
50 grams de cacau pur ( Tipus Valor )
6 ous
( no porta pas cap tipus de llevat )

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina i el cacau tamisat junt.

Fornejar a temperatura moderada (170 º) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts, segons forn i tipus de motlle ( aquest motllo es de 20 cm )

Desmotllar i refredar sobre una reixeta.
* * * * * * * * * * * *
Ingredients per la cobertura de xocolate
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adors varis per engalanat el pastís acabat ( opcional)

Preparació
Posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega toba, remenar fins que ens quedi desfeta del tot, retirar del foc sense deixar de remenar i esperar que es refredi una mica, cobrir el pastís i engalanar al gust.

* Si es desitja també es pot farcir de nata, melmelada....( a casa els i agrada així )
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cobertura de xocolate negre per pastissos



http://www.enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/09/pastis-genoves-de-cacau-amb-cobertura.html
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=157
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=161 
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=159 


Ingredients
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adorns varis per engalanar el pastís acabat


Preparació
Per fer la cobertura, posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega que tindren a temperatura ambient , remenar fins que ens quedi desfeta del tot, cobrir el pastís i engalanar al gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimecres, 12 de setembre del 2012

Mousakás ( Pastís de carn, albergínies i patata )

 Es un plat tradicional de L´Orient Mitjà i dels Balcans, la versión més coneguda es la grega, es un pastís formàt per capes de carn picada normalment de xai, llesques d´albergínia i sofregit de tomàquet, també si posa de vegades patates a rodanxes, cobert d´una salsa blanca tipus bexamel,  formatge ratllat i enfornat, 

* Aquesta es la meva versió, més lleugera ja que l´original tant l´albergínia com la patata va fregida.


Ingredients
Carn picada de xai ( també pot ser de vedella, porc,...)
Un vas de vi blanc o conyac
Oli d´oliva
Ceba
Tomàquet
Sal
Pebre
Patates
Albergínia
Farina

Formatge ratllat
Salsa blanca tipus Beixamel


Preparació
Tallar les albergínies a làmines o a rodanxes aixó al gust, les posarem una estona en un bol amb aigua i una cullerada de farina, deixeran anar el suc i ens quedaran blanques.

Mentre bullir unes patates amb pell, si son de la mateixa mida millor, un cop toves deixar refredar una mica, pelar i reservar.

Sofregir la carn condimentada amb sal, pebre i la ceba tallada petita,  quan ja començi a quedar daurada li afegim el tomàquet triturat i el vas de vi, deixem reduir.

Amb la planxa molt calenta i farem les albergínies regades amb un fil d´oli d´oliva i les reservem.

Ara només ens falta de muntar el pastís, agafar una platera fonda i li posarem una capa de patates tallades a rodanxes, una capa de carn, una capa de albergínies, una capa de carn, i aixì tantes capes com vingui de gust, per acabar amb una cobertura de salsa beixamel i espolsat de formatge ratllat, gratinar una estona, i a taula.

* No es necessari de posar pas tipus de greix a la platera, doncs amb el suc que desprèn la carn ja es suficient.

Bon profit  /  αδράξουν  

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

dimarts, 11 de setembre del 2012

Pollastre al "chilindrón" amb xampinyons


Ingredients
Pollastre a talls petits
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet natural triturat
Pernil salat a talls petits
Un vas de vi blanc
Fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Xampinyons frescos

Preparació
Condimentar el pollastre amb sal i pebre , saltar a la paella amb oli d´oliva junt amb els alls sencers  sense treure la pell i les fulles llorer fins que afagi color, ara afegirem els talls de pernil,  remenar una estona tot junt, retirar de la paella i reservem.

En el mateix oli, ( si es necessari afegir una mica més ), sofregirem la ceba, els pebrots i els xampinyons tot tallar petit, quan ja començi a quedar tova la verdura li abocarem el tomàquet triturat, deixar reduir una mica reguem amb un vas de vi blanc, en aquest moment incorporar-hi el pollastre que teniem reservar i deixar coure tot a foc mig/baix fins que la salsa agafi cos i començi a quedar espessa, rectificar de sal i pebre si es menester.

Es pot acompanyar d´arròs blanc, patates fregides o bullides....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...