Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 13 de setembre de 2012

Praliné de xocolate blanca o tenyida



Es ideal tant per cobertures com per farcits
http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=8

Ingredients
300 grams de xocolate blanca
200 grams de nata 35 % m.g. ( de muntar )
40 grams de mantega toba ( a temperatura ambient)

Preparació
Posar un cassó al foc amb la nata, quan comenci a bullir i afegirem la xocolate esmicolada i la mantega, remenar fins que ens quedi una mescla consistent, treure del foc cobrir amb un film que toqui la mescla i reservar fins que es refredi, ara ja podem fer un farcit o una cobertura.

* Si es desitja també se li pot donar color amb colorant alimentari en pols o liquid

Bon profit.


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

3 comentaris:

  1. De xocolata blanca!!! Ai si la veu l'Annie, li xifla!!
    PEtons guapa

    ResponElimina
  2. Em sembla molt bona idea per donar color als pastissos! Una alternativa molt bona al fondant de sucre per decorar, és molt atractiu, però no m'agrada el gust. Prenc nota!!

    ResponElimina
  3. Uuoo em quedo amb aquest praliné!! quina delicia deliciosa!!! m'encanta la xocolata blanca!!

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...