Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 de setembre de 2012

Pollastre al "chilindrón" amb xampinyons


Ingredients
Pollastre a talls petits
Ceba
Alls amb pell
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet natural triturat
Pernil salat a talls petits
Un vas de vi blanc
Fulles de llorer
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Xampinyons frescos

Preparació
Condimentar el pollastre amb sal i pebre , saltar a la paella amb oli d´oliva junt amb els alls sencers  sense treure la pell i les fulles llorer fins que afagi color, ara afegirem els talls de pernil,  remenar una estona tot junt, retirar de la paella i reservem.

En el mateix oli, ( si es necessari afegir una mica més ), sofregirem la ceba, els pebrots i els xampinyons tot tallar petit, quan ja començi a quedar tova la verdura li abocarem el tomàquet triturat, deixar reduir una mica reguem amb un vas de vi blanc, en aquest moment incorporar-hi el pollastre que teniem reservar i deixar coure tot a foc mig/baix fins que la salsa agafi cos i començi a quedar espessa, rectificar de sal i pebre si es menester.

Es pot acompanyar d´arròs blanc, patates fregides o bullides....

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

11 comentaris:

  1. Susanna, UN PLAT COMPLET I boníssim

    ¡¡¡BONA DIADA!!!!

    ResponElimina
  2. M'encanten les teves receptes de pollastre Susanna!

    ResponElimina
  3. M'agraden tots els plats que el suquet es fagi a partir de verdures. S'ha de dir que sembla una recepta bastant fàcil. L'haurem de tastar!!

    ResponElimina
  4. Buena receta para un día festivo. Felicidades a todos los catalanes, besitos

    ResponElimina
  5. Hola preciosa, has cocinado una receta de las que me encantan y meha gustado el toque de champiñon que le has añadido, seguro que estaba riquísima.

    Besitos,

    ResponElimina
  6. Holaaa, que bueno el pollo al chilindrón, y con champis ya buenísimo! cuanto me gusta!
    Un besooo

    ResponElimina
  7. Este es un clásico de la cocina, que no debe faltar en ningún buen recetario.
    Besos. Lola

    ResponElimina
  8. Un pollastre per sucar-hi un d'aquests pans tan bons que tu fas.
    Petons maca.

    ResponElimina
  9. ¡Qué rico se ve!, da ganas de tomarse un bocado y chupetear la salsa. Bss

    ResponElimina
  10. Mira que sempre em dic que no haig d'entrar a aquestes hores. Però gens, entro... i em quedo bocabadat. Que pollastre tan saborós!!!

    ResponElimina
  11. Una delícia per rellepar-se els dits

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...