TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 14 de febrer del 2011

Pastís de xocolate S.Valentí





INGREDIENTS
4 ous
1 iogurt natural cremós
2  mides del vas del iogurt de sucre
3 mides del vas del iogurt de farina de pastisseria
1 mida del vas del iogurt de .... ( pot ser de oli oliva, de  gira-sol o de mantega fosa )
pell de taronja ratllada
50 grams de cacau en pols ( tipus marca Valor )
1 pessic de sal
1 cullerada petita  de llevat tipus Royal


xocolate per fer una coberta


PREPARACIÓ
Barrejar la farina + cacau + llevat ,  passar pel tamís i reservar.


Batre els ous + pell de taronja ratllada + pessic de sal + sucre, fins que augmenti el seu volum i en quedi com una maionesa, desprès afegir l´oli  poc a poc, fins que ens quedi tot compacte, are el iogurt ,també de mica en mica,.....al final la farina sense batre, només donarem unes voltes suaus .


Posar en un motllo que ja tindrem preparat untat amb mantega i espolsat de farina, i fornejar a 180. uns 40 minuts..( depèn com sempre del forn)


Refredar sobre una reixeta i quan ja estigui fred , cobrir amb la xocolate que tindrem desfeta i adornar al gust si es desitja.


Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

SOPA BARREJADA



INGREDIENTS
mongetes seques bullides
mongetes tendres
cigrons bullits 
pessols
espinaques
patates
pebrot vermell
tomàquet
pastanaga
apit
julivert
capdells....etc....
sal, pebre, oli d´oliva
una mica de ranci de pernil


     Tant senzill com posar-ho tot dins de una olla amb aigua , bullir al gust, i servir amb un raig d´oli de oliva


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

dimecres, 9 de febrer del 2011

PEIX FREGIT




INGREDIENTS
peix petit ( llucet, seitó, morralla,...)
farina de cigrons
sal
pebrer
oli de girasol per fregir
Raïm

PREPARACIÓ
Salpebreu el peix ,  enfarinar i tot seguit fregir per tandes en oli calent, quan estigui cruixent i fregit escorreu-lo sobre una reixeta.

Servir calent acompanyat amb un bon raïm.
(Nota: per que el petit peix ens quedi enfarinat,  posar-lo dins d´ un "tapper"  tancat i  remenar,... net i no escampem farina per la cuina) 
Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

POLLASTRE AL FORN AMB.....BOSSA DE PLÀSTIC






INGREDIENTS
1 bossa de plàstic especial pel forn (les trobareu a qualsevol supermercat)
1 pollastre a quarts
sal
pebre
oli de oliva
vinagre de xeres
llorer
romaní


PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 200.


Posar els trossos de pollastre en una safata , salpebreu, untar-lo amb oli i un raig de vinagre de xeres  i tot seguit introduir-lo dins de la bossa juntament amb unes fulles de llorer i romaní, tancar-lo amb el precinte que inclou, fer un parell de forats a la part superior de la bossa amb l´ajuda de un ganivet, ( perquè no exploti amb l´escalfor )


Enfornar a 180. uns 80 minuts, aproximadament, depenent de com siguin les peces de pollastre i del vostre forn, queda molt bo 


Bon Profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

dilluns, 7 de febrer del 2011

BOU DE MAR FARCIT




INGREDIENTS
bou de mar ( es pot comprar ja bullit)
gambes pelades
musclos sense closca
ous bullits
sal pebre
oli de oliva
raig de vermut blanc sec


PREPARACIÓ
Si em comprat el bou cru el tindrem que bullir, deixar refredar , treurem tota la carn del cos i de les potes ,  reservar.


Passar uns minuts per la paella amb una mica d´oli  les gambes, + musclos + carn del bou, condimentar al gust amb sal ,  pebre , i un raig de vermut deixar reduir , tot seguit retirar del foc i barrejar amb el ou dur esmicolat , només ens falta farcit la closca del bou i servir ( tant bo es en fred com en calent )


Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

divendres, 4 de febrer del 2011

ARRÒS SALTEJAT AMB MORCILLA IBÈRICA





A casa agrada molt l´arròs bullit i es un plat quasi  "obligat "  cada setmana , sempre en faig de més ,doncs desprès el reconverteixo en altres plats i als meus estan encantats de la vida...en aquest cas quedava a la nevera un tros morcilla ibèrica fantàstica 


http://laube-sanoyderechupete.blogspot.com/2011/01/concurso-aprovechame.html  em aquesta recepta participo en el concurs del bloc de la nostre estimada Laura , mireu el seu enllaç on està tota la informació per si algú li interessa de participar-hi, particularment crec que es un concurs molt sabí, doncs i podrem trobar mil idees per fer plats sorprenents 

INGREDIENTS
Arròs bullit
unes rodanxes de morcilla ibèrica
sal
pebre
cabdells o enciam
tomàquets per amanir
formatge,olives, pebrot,...etc. ( el que trobem per la nevera )
oli de oliva
vinagre de xerès


PREPARACIÓ 
en una  paella i posarem una miqueta d´oli de oliva i les rodanxes de morcìlla i, quan comenci a deixar grassa i posarem l´arròs , saltejar uns minuts perquè agafi sabor i llestos.


acompanyar el plat amb una amanida tallada petita, formatge i tot regat amb una vinagreta de xerès.....hummm


Bon profit,

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

dimecres, 2 de febrer del 2011

TRUITA DE PASTA





INGREDIENTS
pasta bullida
ous
1 culleradeta de llevat de pastisseria " Royal"
sal
oli


tan senzill com batre els ous amb el llevat i la sal, afegir la pasta i fer la truita amb un bon oli de oliva


Bon profit 

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ 
desitjo que t´agradi  Susanna

Ametlles Marcona garapinyades amb sèsam







De totes les varietats d'ametlla, la més apreciada és la Marcona. 

Aquesta requereix un clima, unes cures molt específics, i ofereix com a contrapartida un sabor incomparable.

Les Marcona estan considerades com la millor varietat d'ametlla.    

Úniques pel seu sabor i qualitat, la Marcona gaudeix d'un reconeixement especial entre els experts.

Les ametlles són molt valuoses per la seva aportació d'energia, vitamines (destaca la vitamina B2 o riboflavina), calci, fòsfor i potassi.

Gastronòmicament és un dels fruits secs més importants pel seu sabor, aroma i possibilitat d'elaboració, pastisseria de tot tipus, preparats alimentaris, amanides, etc ....


INGREDIENTS
Ametlles Marcona 
Sucre
Aigua

* De tot el mateix pes 

* Llavors de sèsam ( Quantitat al vostre gust )


PREPARACIÓ
Posarem tots els ingredients en una paella a foc viu, quan quasi ja no i quedi aigua, baixar el foc al mínim i remenar seguit.

Quan el sucre es comenci a quedar espès, es torna a posar la potencia del foc al màxim i deixem que es caramel-litzar al gust.

Tot seguit retirar del foc i escampar les ametlles sobre el marbre -o- una silicona, que NO es toquin les unes amb les altres, deixar refredar...i ja les tenim a punt de gaudir.

 Bon profit !!
 
 
 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna



dimarts, 1 de febrer del 2011

Croissants amb sèsam



Ingredients
Pasta de full
Sucre
Un ou batut
Granes de sèsam

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Tallarem la pasta de full en forma de triangle allargat,( a la base li farem un petit tall que ens ajudarà a que ens quedin més ben cargolats ).

Per formar el croissants :, des de la part més ample anirem cargolant les peces fins arribar al final, donarem forma de banyes, pintarem amb ou batut, ensucrem i espolsarem amb granetes de sèsam.

Coure uns 15 minuts ( dependrà del forn ), refredar sobre una reixeta i menjar.

Bon profit.
 .
Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna  

dilluns, 31 de gener del 2011

Meló al cava



Ingredients
Un meló madur
Una ampolla de cava brut fresc
Menta per decorar

Preparació

* Si el meló està fresc millor, doncs a l´hora de fer les boles es podrà treballar més be.

Agafarem el meló i el partirem per la meitat, amb l´ajuda d´una cullereta o un buidador, anirem fen petites boles que posarem en un recipient, aprofitarem també la mica de suc que ens quedi de treballar el meló, tapar amb paper film i reservar a la nevera fins el moment de servir.

Instants abans de menjar, posarem les boles en copes, banyarem amb cava acabat d´obrir i decorar amb unes fulles de menta.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets   Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...