Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 9 de febrer de 2011

POLLASTRE AL FORN AMB.....BOSSA DE PLÀSTIC






INGREDIENTS
1 bossa de plàstic especial pel forn (les trobareu a qualsevol supermercat)
1 pollastre a quarts
sal
pebre
oli de oliva
vinagre de xeres
llorer
romaní


PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 200.


Posar els trossos de pollastre en una safata , salpebreu, untar-lo amb oli i un raig de vinagre de xeres  i tot seguit introduir-lo dins de la bossa juntament amb unes fulles de llorer i romaní, tancar-lo amb el precinte que inclou, fer un parell de forats a la part superior de la bossa amb l´ajuda de un ganivet, ( perquè no exploti amb l´escalfor )


Enfornar a 180. uns 80 minuts, aproximadament, depenent de com siguin les peces de pollastre i del vostre forn, queda molt bo 


Bon Profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

23 comentaris:

  1. Així queda molt bò i no s´embruta res.
    Un petó

    ResponElimina
  2. Hola Glòria, estimada i guapa tu

    doncs la veritat es que queda molt i molt bo, i sense quasi res de res

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. Limpio y buenisimo el pollo en bolsa.

    Besitossss

    ResponElimina
  4. Hola Alsurdelsur, guapa tu

    yo lo que hago a veces es poner el horno a 100.
    y lo dejo 3 o 4 horas, no tienes que preocuparte de nada y cuando llega la hora de comer está de 10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. M'he mirat un grapat de cops aquestes bosses al Mercadona i, digue'm clàssic, mai he acabat agafant-les.

    El proper cop que hi vagi (divendres tarda, en concret) al carret que aniran. I el pollastre, dilluns, al forn.

    ResponElimina
  6. Haig de provar això de les bosses. El cap de setmana passat vaig mirar al super però no en vaig trobar. Hauré de sguir buscant. Aquest pollastre té una pinta estupenda!!!

    ResponElimina
  7. es rarísimo, nunca había escuchado sobre las bolsas para horno... tendré que ponerme a buscar. :)

    ResponElimina
  8. Tinc les bosses i mai m'en recordo de fer-les servir, queda bonissim.
    Petons reina.

    ResponElimina
  9. Hola guapa, veig que finalment vas trobar les bosses..... aquest punt de vinagre que proposes en sembla molt interesant,me l'apunto per al propercop....nosaltres quant el fem sencer hi possem a dins una ceba i una poma tallades a trossos. També queda bo amb ceba i un rajoli de cervessa (desprès ho passes pel turmix i ja tens la salsa a punt), o amb ceba i tomaquet com la recepta del nostre blog.... petons gastronómics

    ResponElimina
  10. Hola com gat i gos, guapa tu

    serà questió de provar-ho tot, i tot, que bo, la veritat es que va ser tot un exít, la feina va ser per aconseguir les bosses, are ja en ting una bona pila
    gràcies per tota la informació
    mil petonets i fins aviat Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Anna, guapa tu

    doncs si que queda de bo, ...no saps pas la feina que vaig tenir per trovar-ne,..

    petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Hola SOle, guapa tu

    no se que tipo de plastico será, pero no le pasa nada con el calor,, y el pollo quedó divino

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Muy rico ese pollo!
    Estupendo cocinar en bolsa, soy una adicta, todo lo que sea para asar en el horno lo meto en una de esas bolsas y quedan ricos ricos.
    Saludos

    ResponElimina
  14. Hola Mararia, guapa tu

    el pollo quedó muy rico, ahora quiero probar con pescado, ya te contaré, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. seguro que con pescado queda muy sabroso.
    saludos

    ResponElimina
  16. Hola Amanda estimada, i guapa tu

    estas bolsas hacen milagros,...lo limpito que te queda el horno, de 10...

    mil petonets i espero que esteis mejorando, Susanna

    ResponElimina
  17. Hola Maraira, guapa tu

    pues yo no sabia ni que existieran hasta que vi la receta en varios blogs,...y no sabes el trabajo que tuve para encontrarlas,...pero el resultado muy bien..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  18. Hola Catieu, guapa tu

    només les vaig trobar en el Mercadona, jo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. Hola Òscar, guapo tu

    doncs ja em diràs el que...segur que t´agrada, a més sense merder en el forn, sense fums, sense olors, sense grasa...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Sussanna!!!
    Doncs en el meu blog tinc fa molt de temps una recepta de pollastre en bossa i sí, és veritat. Queda boníssim!!! I sense embrutar res!!! La llàstima és que els sobres que utilitzava d'espècies per fer pollastre a l'ast ja no hi són al Mercadona... hauré de buscar en algun altre lloc, o millor... faré la teva recepta!!! jejeje

    Petonets!!!

    ResponElimina
  21. Hola Ana, guapa tu

    la barreixa d´espècies te la pots fer tu, al teu gust, encara millor, així queda molt i molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...