Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 2 de febrer de 2011

Ametlles Marcona garapinyades amb sèsam







De totes les classes d'ametlla, la més apreciada és la Marcona. Aquesta varietat, que requereix un clima i unes cures molt específics, ofereix com a contrapartida un sabor incomparable.

Les Marcona estan considerades com la millor varietat d'ametlla. Úniques pel seu sabor i qualitat, la varietat Marcona gaudeix d'un reconeixement especial entre els experts.

Les ametlles són molt valuoses per la seva aportació d'energia, vitamines (destaca la vitamina B2 o riboflavina), calci, fòsfor i potassi.

Gastronòmicament és un dels fruits secs més importants pel seu sabor, aroma i possibilitat d'elaboració, pastisseria de tot tipus, preparats alimentaris, amanides, etc ....


INGREDIENTS
AMETLLES MARCONA
SUCRE
AIGUA
( EL MATEIX PES DE TOT)

GRANES DE SÈSAM ( LA QUANTITAT AL GUST DEL COMENSAL)

PREPARACIÓ
POSAREM TOTS ELS INGREDIENTS EN UNA PAELLA A FOC VIU, QUAN QUASI NO HI QUEDA AIGUA, ABAIXAR EL FOC AL MÍNIM I REMENAR SEGUIT.

QUAN EL SUCRE ES COMENCI A ESPESSIR, ES TORNA A POSAR EL FOC AL MÀXIM I DEIXAR CARAMEL-LITZAR A GUST.

TOT SEGUIT POSAREM LES AMETLLES SOBRE EL MARBRE O SILICONA BEN ESTÈSSES , QUE ES TOQUIN LES UNES AMB LES ALTRES I ES DEIXEN REFREDAR.

QUE BONES......BON PROFIT

 
 
 
 Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com
 Desitjo que t´agradi, petonets, Susanna



13 comentaris:

  1. Mare de déu!! si jo pensava que aixó no es podia fer a casa. Amb lo que m´agraden.
    Molt bé susanna, ets una artista.
    Un petonás

    ResponSuprimeix
  2. que bonesss,fa molt de temps que no en faig pero quin sap jeje un petó

    ResponSuprimeix
  3. Hola Glòria, guapa tu

    i tant que si, je,je, i estan mes bones que si les compres, doncs son acabades de fer.....hummm

    ( dissabte em moro de ganes de fer el teu pastís...ja i som-hiu

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  4. Hola Agnés, guapa tu

    doncs anima´t que ja veuràs que no duraràn res,de res, també o faig amb altres fruits secs,...les nous queden molt bones

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  5. no conocía esa variedad de almendras, gracias por la explicación, todos los días se aprende algo :)

    ResponSuprimeix
  6. ¡¡ qué ricura !!
    Siento no haberte felicitado antes por tu cumple blog...nunca es tarde.
    Petonets

    ResponSuprimeix
  7. Hola Carmen Rosa, guapa tu

    no pasa nada mujer, encantada de tu visita, ya se sabe no siempre se puede con todo, yo tambien he estado una temporada bastante liada , y sin tiempo ni ganas de mucho,...

    celebro que te gusten mis almendras, je,je ,..quedan de ricas...hummm


    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  8. Hola Sole, guapa tu

    seguro que sí las conoces , con esta variedad se elaboran los turrones, además son las que se usan en pasteleria para hacer crocanti , laminadas, etc..

    de todas maneras es lo que tiene de bueno este ambiente, los unos aprendemos de los otros, Bravo

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  9. Que bones i llamineres, m'agraden molt, gracies per la recepta.

    ResponSuprimeix
  10. Apa, qué bones, un vici! Amb sèsam no les habia vist.
    Petons reina.

    ResponSuprimeix
  11. Hola Anna, betulo, guapa tu

    doncs jo sempre o quasi sempre el i faig amb sèsam, m´agrada molt, i amb marcones, son més bones

    mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix
  12. Hola Marta, guapa tu

    estan molt bones i fetes a casa acabades de fer....en un plis plas, ja no en queda cap..

    mil petonets de marcona, Susanna

    ResponSuprimeix
  13. Hola Guapa!!! Aquest mes hem demanat garrapinyades a Memòries d'una cuinera, a veure si t'animes i ens deixes la recepta!!! :P petonets

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...