dilluns, 7 de febrer de 2011
BOU DE MAR FARCIT
INGREDIENTS
bou de mar ( es pot comprar ja bullit)
gambes pelades
musclos sense closca
ous bullits
sal pebre
oli de oliva
raig de vermut blanc sec
PREPARACIÓ
Si em comprat el bou cru el tindrem que bullir, deixar refredar , treurem tota la carn del cos i de les potes , reservar.
Passar uns minuts per la paella amb una mica d´oli les gambes, + musclos + carn del bou, condimentar al gust amb sal , pebre , i un raig de vermut deixar reduir , tot seguit retirar del foc i barrejar amb el ou dur esmicolat , només ens falta farcit la closca del bou i servir ( tant bo es en fred com en calent )
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
espectacular! :)
ResponSuprimeixHola Mandarina, guapa tu
ResponSuprimeixje, je, la veritat es que sempre quedes be a taula
mil petonets Susanna
Una eficaz y deliciosa herramienta de seducción... Un besote.
ResponSuprimeixHola SU, guapa tu
ResponSuprimeixcomo siempre encantada de tu visita a mi cocina,
y de que te guste la propuesta culinaria del dia, je,je
mil petonets Susanna
Mmm que ricoo!
ResponSuprimeixÉsta es una deliciosa herramienta de seducción. Me la llevo. Un petonàs.
ResponSuprimeixOlé!!! A mi m'encanta el bou de mar, i d'aquesta forma ha d'establir
ResponSuprimeixboníssim ... Jo el compro sovint (em porta records del poble ...) i gairebé sempre ho faig al forn o sigui que et agafaré la recepta i així canvi.
Un petonet guapa!!!
Te molta presència aquest bou
ResponSuprimeixUna pregunta. Com es buda la carn?
Gràcies
Salut i bona cuina
No n'he menjat mai però em fa gràcia provar-lo. Un dia d'aquests...
ResponSuprimeixEl bou de mar sense res ja és impressionantment bo, però amb aquest farcit... deu semblar que menges enmig dels àngels!
ResponSuprimeixAixó si que es un menjar de luxe, no l'he fet mai, aquestes closques tan grans m'impressionen una mica.
ResponSuprimeixPetons.
mmm t'ha quedat molt booo,jo no l'he menjat molt pero el tindre que fer un dia un petó
ResponSuprimeixYa me rechupeteo los dedos solo de pensar lo riquísimo que debe de estar!!
ResponSuprimeixBesitos
Com sempre fidel als teus principis: fàcil però de resultat espectacular...petons gastronómics.
ResponSuprimeixun plat de festa major! petonets
ResponSuprimeixNo soc massa de marisc, però...si m´el posan a taula.....ja veiríam jajaja.
ResponSuprimeixUn petó.
Hola Glòria, guapa tu
ResponSuprimeixque punyetera que´ ets,..la veritat es que está molt bo, a mi el que no m´agrada del marisc es el preu...je,je
mil petonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ResponSuprimeixla veritat es que si, no es pot pas fer cada dia,..je,je
mil petonets Susanna
Hola com gat i gos, guapa tu
ResponSuprimeixgràcies maca, je, je, es que els meus homes el plats com molt sofisticats i amb " coses rares" com ells diuen no els i agraden pas,....sobre tot al meu fill, que pel menjar es una mica especial el noi,
mil petonets Susanna
Hola la casita, guapa tu
ResponSuprimeixqueda muy rico, y ya ves que no es nada difícil
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponSuprimeixdoncs ja veus que més facil,...no tens excusa
mil petonets Susanna
Hola Anna, guapa tu
ResponSuprimeixtu tranquila que es deixen dominar
a mes si no queden les closques malmeses les pots guardar i tornar-les a utilitzar per fer una altre preparació, el dia que vinge-ho en tindré que fer...je,je
mil petonets Susanna
Hola visc a la cuina, guapa tu
ResponSuprimeixa mes de estar molt bo, es molt comode a l´hora de menjar, només tens que obrir la boca i fer nyam nyam,..sense tenir que anar varallanta
amb les potes per treure la carn
mil petonets Susanna
Hola Donibaneko, guapa tu
ResponSuprimeixencantada de que t´agradi la recepta,...si la proves ja em dirás que tal ??
mil petonets i fins aviat, Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ResponSuprimeixdoncs segur que quan el provis, repeteixes, està molt bo
mil petonets Susanna
Hola Narcis, guapo tu
ResponSuprimeixBenvingut a la meva cuina, encantada de tenir aqui, ..a un Senyor tan dolç..hummmm
doncs pel que preguntes...per la part de sota del bou, ( o sigui les potes ), un cop bullit i fred, les estires, i es com si li treus el tap,...el cos amb una cullera el buides i li treus les parts que no siguin comestibles,...es fàcil, i les potes les tens que trencar amb una eina i treure la carn de dins ( jo ting una especie de pinces que vaig comprar a la ferreteria, i van molt be per les potes )
mil petonets Susanna
Hola SU, guapa tu
ResponSuprimeixcomo muy bien has dicho,..arma de seducción,,,cuando quiero algo especial,...no me faltan recursos, je,je
mil petonets Susanna
Hola CUinera, guapa tu
ResponSuprimeixpues si rico, rico, cuando los pones en la mesa, vuelan, vuelan,..je,je
mil petonets Susanna
Hola Susanna!
ResponSuprimeixUn plat de festa, si, però que jo menjaria cada dia. M'encanta i la foto és espectacuar.. M'agrada molt. Mil petonets maca!
Hola y muchas gracias por seguirme en mi blog, tras muchos meses de inactividad, retomo el mismo con un enfoque diferente.
ResponSuprimeixEs agradable volver a tomar contacto con todo este fantástico mundo.
Espero poder seguir paso a paso y continuar con mi proyecto.
Gracias por tu comprensión:
CUATRO ESPECIAS
Hola Elena, guapa tu
ResponSuprimeixcelebro tener noticias y si te encuentras mucho mejor.....mejor todavia, aqui estaremos esperando tus entradas
mil petonets i fins aviat, Susanna
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ResponSuprimeixsaps ?, una de les meves altres passions, la fotografia, je,je
mil petonets Susanna
Que delicioso buey de mara ...con lo que me gusta ...en fin casi todo el marisco ..te ha salido estupendo ...BESOS MARIMI
ResponSuprimeixHola Garlutti, guapa tu
ResponSuprimeixviniendo de ti, es todo un placer, je,je
mil petonets Susanna