TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 16 de juny del 2010

COCA ALS TRES PEBROTS I ANXOVES DE L ´ESCALA




INGREDIENTS
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
1 PEBROT GROC
1 POT D´ANXOVES DE L´ESCALA AMB OLI
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 LAMINA DE PASTA DE FULL
FORMATGE MANXEGO TENDRE
OLI D´OLIVA

REESCALFAR EL FORN A 200 C

TALLAR ELS PEBROTS A TIRES , SOFREGIR AMB OLI D´OLIVA I RESERVAR.

ESTIRAR LA LAMINA DE PASTA DE FULL I SENSE TREURE EL PAPER VEGETAL QUE JA PORTA LA COL·LOCAREM EN UNA SAFATA DE FORN, PINTAR AMB EL TOMÀQUET FREGIT I TOT SEGUIT I POSAREM PER SOBRE ELS PEBROTS QUE TENIM RESERVAR , LES ANXOVES I PER ÚLTIM LLENQUES DE FORMATGE.

( NO ES NECESSARI POSAR-HI SAL, DONCS EL FORMATGE I LES ANXOVES JA EN PORTEN )

FORNEJAR PROP DE 30 MINUTS ( DEPENDRÀ DEL FORN)

BON PROFIT


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

40 comentaris:

  1. Poc més a comentar que un majúscul NYAM-NYAM i poc més fer a que un copiar i enganxar per a la carpeta de receptes futures.

    ResponElimina
  2. HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

    JE,JE, QUE MACO, QUE MOLT BONA I JA VEUS QUE NO ES GENS COMPLICADA,....LA PASTA DE FULL, SI VOLS UN BON CONSELL DEL LIDL, ES MOLT BONA I A BON PREU

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Che bella ricetta, semplice e buona, brava!

    ResponElimina
  4. Sussana,
    Fàcil de preparar i que en funció dels ingredients que tinguem i que més agradin admet tantes variants com la nostra imaginació ens permeti.
    Boníssima. Sort que ja he sopat, que amb la pinta que té, mossegaria la pantalla.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponElimina
  5. Una coca que doy fe de que está exquisita y no es porque haya probado ésta. Suelo tomar casi todos los sábados un trozo pero seguro que la que has hecho es mejor. Tiene una pinta fabulosa.
    Saludos

    ResponElimina
  6. Susanna, qué receta tan rica! Muy apetitosa, me encanta
    Un beso

    ResponElimina
  7. Oh!,OH! I OH!...com m'agrada aquest tipus de coca...se'm fa la boca aigua...això no es fa!...tens molt de gust. Per cert, avui he passat per un Carrefour de Sants per agafar un sucre que només tenen aquí i he vist la farina que em deies de les magdalenes i també d'altres curioses com la de fer Panqueques o tortitas, l'he comprada, ja et diré què tal.a reveure.

    ResponElimina
  8. hola susanna, muy agradecido por tu interés expuesto en mi blog, y la verdad es que, llevo una temporada en la cuál no me encuentro bién debido a la depre que llevo encima tiempo ah, espero recuperarme pronto y que las ideas me vuelvan a fluir, susanna gracias .......saludos paco

    ResponElimina
  9. Aquestes coques em tornen boja, amb les anxovetes i el pebrot...mmm!

    ResponElimina
  10. Quina coca més bona i si porta anxoves de l'escale encare més bones.
    patonss maca

    ResponElimina
  11. Si porta anxoves de l'escala ja té el meu vot favorable. Són fantàstiques!!

    ResponElimina
  12. Tots els ingredients que porta m' agraden i tal com t' ha quedat agafaria un troç ara mateix.
    Molts petons.

    ResponElimina
  13. ¡Qué rica! ahora que se acerca Sant Joan
    Un abrazo.

    ResponElimina
  14. Boníssim! mira que m'agraden els pebrots, i amb les anxoves ja s'acaba d'adobar. Mai he provat la coca pizza amb pasta de full però ha de quedar més lleugera i diferent.

    Jo també en faig NYAM!!

    Fins aviat! ;)

    ResponElimina
  15. HOLA ANNA, GUAPA TU

    QUEDA DELICIOSA,..I AIXÒ QUE NO TENIA CEBA TENDRE...PERQUÈ ENCARE QUEDA MÉS BONA,...SOBRE TOT I ES DE SANTA SUSANNA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. Susanna, m´agrada tot el que fas, però sense dubte, les teves coques son lo millor. Sempre que entro a la teva cuina i em trobo coca, ja no em conformo menjant una altre cosa. Un petonet

    ResponElimina
  17. Mmmmmm ... que coca més bona, amb tres de les coses que més m'agrades: pebrots, tomàquets i anxoves. Deliciosa

    ResponElimina
  18. Aquesta amb el teu permís sen va a la carpeta de pendents, caurà aviat.
    Petonets

    ResponElimina
  19. Que buena la coca, tiene una pinta que apetece darle un bocado yá, con las verduritas, el queso.....
    Un abrazo.

    ResponElimina
  20. HOLA ACABATDEFER, GUAPA TU


    DONCS QUEDA COM MOLT BE DIUS MOLT LLEUGERA, A CASA AGRADA MOLT

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  21. HOLA SR. PACO, GUAPO

    SENTO QUE ES TROBI EN BAIXA FORMA.....PENSO QUE IGUAL LI ANIRIA BE D´ENTRAR MÉS SOVINT ALS BLOGS DE CUINA...I AIXÍ ES DISTREURIA UNA MICA MÉS....MENTRE LLEGEIX, ESCRIU, MIRA....NO ES PENSA EN ALTRES COSES ......A MÉS MENTRE ESTA ENVOLTAT D´AMICS ENCARE QUE SIGUI VIRTUALMENT,..QUE AIXÒ SI, EN EL ESTIMEM MOLT,...I NO EL VOLEM VEURE´L AIXÍ

    DESITJO QUE ES POSI VEN AVIAT EN PLENA FORMA...VAIG LLEGIR UN PROVERBI XINÈS QUE DEIA...

    SI EL PROBLEMA TE REMEI ...PERQUÈ ET PREOCUPES...?

    I SI EL PROBLEMA NO EN TÉ,...PERQUÈ ET PREOCUPES..?


    CUIDIS MOLT I FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    QUE MOLT BONA, I RÀPIDA DE FER, A CASA SEMPRE TING UNES LAMINES DE PASTA DE FULL A LA NEVERA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. di que si, me ha encantado, solo te ha faltado decir que con pimientos de mi pueblo, un beso guapetona

    ResponElimina
  24. HOLA AMPARO, GUAPA TU

    RICA, Y RAPIDA DE HACER, QUIEN NO TIENE A MANO UNA LAMINA DE HOJALDRE EN LA NEVERA, UNOS PIMIENTOS, UNOS RESTOS DE QUESO....Y EL RESULTADO PARA TRIUNFAR....JE,JE,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. HOLA INMA, GUAPA TU

    JE, JE TU TE RIES..PERO YO TAMBIEN ME HE CRIADO EN EL CAMPO,..EN UNA MASIA CON MUCHAS HECTARES A TIERRA, EN TU TIEMPO DE EXPLENDOR ERA DE ENVIDIAR....PERO PASAN LOS AÑOS ..Y DESDE QUE PAPÁ FALTA TODO SE HA CASI PERDIDO, PERO COMO LOS PIMIENTOS QUE EL SEMBLA NINGUNO, RICOS Y CON TODO SU CARIÑO...AMABA LA TIERRA COMO POCOS


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. Que coca mas rica y esas bombas ni te cuento. Un besazo.

    ResponElimina
  27. HOLA NATI, GUAPA TU

    EN PRIMER LUGAR TENGO DE DECIRLES A TODOS QUE HAS GANADO UN PREMIO DE CANAL COCINA POR SER TAN SUPER XEF...JE,JE FELICITACIONES

    ESTAS RECETITAS QUEDAN MUY RICAS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. HOLA SION, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA, I BENVINGUDA AL MON DEL PA.....JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  29. HOLA OTEADOR, GUAPO TU

    UNA RECEPTA SENZILLA I DELICIOSA HUMMMM


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA NATI, GUAPA TU


    JE,JE, DONCS PREPARA´T QUE EN TING MOLTES....

    ( NO SE SI EL MISATGE HA ENTRAT O NO , ET COMENTAVA QUE EL PASTIS UNA MERAVELLA..QUIN ART..I LES NINES DEL PASTÍS OS LES VARE-HO CRUSPIR ?...TANT MAQUES..JO ELS HAURIA POSAT A LA MEVA VITRINA...)

    FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA ÒSCAR, GUAPO TU

    I QUE BONES QUE SON VERITAT ?...

    PER CERT ESTIC TOTALMENT D´ACORD AMB AIXÒ DE LA COCA I ELS PETARS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE EL PLAT MÉS SENZILL POT FER LES DELICÌES MÉS GRANS AL PALADAR....VERITAT ?

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA APU, GUAPA TU

    PUES ES UN BUEN ENTRANTE PARA LA FIESTA DE SANT JOAN,...PUEDES HACER VARIAS DE DISTINTOS SABOREES Y TRIUNFAS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA MERCÈ, GUAPA TU

    FAMILIA, PER QUI NO CONEIXI A LA MERCÈ, AQUEST ES EL SEU BLOG http://destapantcassoles.blogspot.com/ ES FANTASTIC....COM ELLA...PER CERT LI HAN DONAT UN PREMÍ...MÉS INFOMACIÓ..PASSE-HO PER LA SEVA CUINA,JE,JE

    ESTIC CONTENTA QUE HAGIS TROVAT LA FARINA PER LES MAGDALENES JA VEURÁS QUE BONES, L´ALTRE DIA TAMBÉ VAIG COMPRAR PER FER " TORTITES"..PERÒ ENCARE NO HE PROVAT LA FARINA...

    FELICITATS ALTRE VEGADA I JA ENS EXPLICARÀS COM HA ANAT LA FESTA...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA AZUCAR GLASÉ, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE,...

    POR CIERTO HE PASADO POR TU COCINA Y HE TOMADO UNA RICA MAGDALENA DE LECHE Y DE PASO ...LA RECETA..QUE RICA..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA JUAN, GUAPO TU

    JE,JE, ESTE TIPO DE COCA GUSTA A TODO EL MUNDO , Y LO MEJOR QUE PUEDES HACERLA AL GUSTO DE TODOS,..

    YO DEPENDIENDO DE QUIEN TENGO EN CASA Y EN UNA MISMA COCA ALGO LA MITAD DE UNOS SABORES Y LA OTRA MITAD DE OTROS...A UNOS LES GUSTA CEBOLLA A OTROS NO...POR EJEMPLO...PUES SIN PROBLEMAS DOS COCAS EN UNA Y QUE CADA CUAL TOME LO QUE QUIERA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA MENL, GUAPO TU

    TENS TOTA LA RAÓ,...TAMBÉ VA MOLT BE PER "NETEJAR" RESTES DE LA NEVERA...AQUI NO ES TIRA RES...COM DEIA LA MEVA IAIA...TIRAR EL MENJAR ES PECAT"...A MI PARTICULARMENT NO M´AGRADA GENS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  38. HOLA MARIA LUISA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE T´AGRADI...


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  39. Hola Susanna, que original la coca con queso, nunca la he probado así, otra idea que anotar y descubrir.La pinta es como para robártela.

    Besos desde El Escorial

    ResponElimina
  40. Hola quesemaquemao, guapa tu

    celebro que te guste, y encantada de su vivista
    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...