Ingredients
Una lamina de pasta de full
Un pot de crema de llet desnatada
Dos ous
Tres cullerades soperes de maicena
Bacó cuit
Sal
Pebre
Formatge mozzarella
* Un motlle dels de fer magdalenes - en cas de que no sigui anti-adherent - , untar els forats amb un pinzell i una mica d´oli d´oliva o mantega .....o podem posar-li paper vegetal dins de cada un.
** Si no en tens, també poden fer servir flameres individuals.
Preparació
Posarem en marxa el forn a 200 graus.
Tallarem la pasta de full a rodones de la mida de les cavitats del motlle, i en posarem una dins de cada forat.
Ara tallarem a peces petites el bacó cuit i el passarem per la paella uns minuts- NO cal afegir cap tipus de greix ni oli, reservar.
Batre junt els ous, la nata, sal, pebre i la maicena, que no quedi cap grumoll, afegir el bacó, omplir els motlles, i cobrir amb el formatge.
Fornejar uns 20/30 minuts ( dependrà de la mida de les peces i del forn.
Es poden servir calents o freds, estan bons igualment
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Boníssima recepta!!! Fácil y rápida.
ResponEliminaM´agrade molt i ja la tinc a la llibreta de ...si no ho faig rápid, em moro.
Un petó.
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA SEMPRE EN TING DE TOTS AQUESTS INGREDIENTS I SI EN UN MOMENT DONAT M´ENTRA GANA DE FER-NE, JA VEUS UN PLIS PLAS....I QUE BONS
PETONETS SUSANNA
Es un bon entrant que tens fet en un moment. Una bona idea per la revetlla. Gràcies.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS, SI MIRA,...UN PRIMER RÀPID DE FER..I A MÉS DELICIÓS...
TAMBÉ POTS VARIAR ELS INGREDIENTS ..QUEDEN MOLT BE AMB CARN DE BOTIFARRA, TONYINA, LLUÇ, ...POTS FER UN ASSORTIT...
MIL PETONETS SUSANNA
Uf!, Susanna, a mi els pastissets m´encanten, i encara més si porten bacó i formatge. Petonets
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONS ELS I POSIS EL QUE ELS I POSIS
I FÀCILS DE FER
MIL PETONETS SUSANNA
M'agraden les receptes senzilles i rapidetes que a l'hora de sopar tothom té gana!
ResponEliminaHOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaA MI TAMBÉ M ´AGRADEN LES RECEPTES SENZILLES I TENDRES....JE,JE I AQUESTA ESTÀ 100X100 GARANTIDA
JA VEURÁS...
MIL PETONETS SUSANNA