TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 14 de juny del 2010

Tartaletes de bacó cuit i formatge mozzarella




Ingredients
Una lamina de pasta de full
Un pot de crema de llet desnatada
Dos ous
Tres cullerades soperes de maicena 
Bacó cuit
Sal
Pebre
Formatge mozzarella

*  Un motlle dels de fer magdalenes - en cas de que no sigui anti-adherent - , untar els forats amb un pinzell i una mica d´oli d´oliva o mantega .....o podem posar-li paper vegetal dins de cada un.

** Si no en tens, també poden fer servir flameres individuals.


Preparació
Posarem en marxa el forn a 200 graus.

Tallarem la pasta de full a rodones de la mida de les cavitats del motlle, i en posarem una dins de cada forat.

Ara tallarem a peces petites el bacó cuit i el passarem per la paella uns minuts- NO cal afegir cap tipus de greix ni oli, reservar.

Batre junt els ous, la nata, sal, pebre i la maicena, que no quedi cap grumoll, afegir el bacó, omplir els motlles, i cobrir amb el formatge.

Fornejar uns 20/30 minuts ( dependrà de la mida de les peces i del forn.

Es poden servir calents o freds, estan bons igualment

Bon profit.
 
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 

8 comentaris:

  1. Boníssima recepta!!! Fácil y rápida.
    M´agrade molt i ja la tinc a la llibreta de ...si no ho faig rápid, em moro.
    Un petó.

    ResponElimina
  2. HOLA GLÒRIA, GUAPA TU

    A CASA SEMPRE EN TING DE TOTS AQUESTS INGREDIENTS I SI EN UN MOMENT DONAT M´ENTRA GANA DE FER-NE, JA VEUS UN PLIS PLAS....I QUE BONS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Es un bon entrant que tens fet en un moment. Una bona idea per la revetlla. Gràcies.
    Petons.

    ResponElimina
  4. HOLA ANNA, GUAPA TU

    DONCS, SI MIRA,...UN PRIMER RÀPID DE FER..I A MÉS DELICIÓS...

    TAMBÉ POTS VARIAR ELS INGREDIENTS ..QUEDEN MOLT BE AMB CARN DE BOTIFARRA, TONYINA, LLUÇ, ...POTS FER UN ASSORTIT...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Uf!, Susanna, a mi els pastissets m´encanten, i encara més si porten bacó i formatge. Petonets

    ResponElimina
  6. HOLA NATI, GUAPA TU

    QUEDEN MOLT BONS ELS I POSIS EL QUE ELS I POSIS
    I FÀCILS DE FER


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. M'agraden les receptes senzilles i rapidetes que a l'hora de sopar tothom té gana!

    ResponElimina
  8. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    A MI TAMBÉ M ´AGRADEN LES RECEPTES SENZILLES I TENDRES....JE,JE I AQUESTA ESTÀ 100X100 GARANTIDA
    JA VEURÁS...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...