Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de febrer de 2011

CASSOLA DE PATATES, CIGRONS I VEDELLA AL CAVA ROSAT



Ingredients
1 pot de cigrons
Patates 
Sal Pebre
2 bitxos guindilles
1 cap d´alls amb la pell
2 fulles de llorer
vedella ( falda)
oli d´oliva
1 vas de cava rosat 

Preparació
Pelar i esparracar les patates , posar amb aigua i reservar.

Tallarem la peça de vedella a trossos petits,  saltarem en una cassola  amb oli calent  junt amb els alls ,els bitxos ,  les fulles de llorer, salpebrar al gust   i reservar.

En una paella amb oli abundant  saltarem els cigrons esbandits i sense aigua uns minuts , recórrer i passar-los a la cassola amb la vedella, en el mateix oli daurar una mica les patates, escórrer i també o posarem a la cassola, barrejar tot , ara i afegim un vas de cava rosat i un parell de vasos  d´aigua, rectificar de sal i pebrer si es necessari..

Deixar uns 15 minuts que faci xup, xup,....i llestos

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

32 comentaris:

  1. La coca de ahí abajo se ve deliciosa. Mucha suerte en el concurso.
    Este tipo cocido muy rico.
    Besitos cielo.
    ;-D

    ResponElimina
  2. Hola Amanda, guapa tu

    me encanta cocinar con vinos, cavas, licores,..y cada uno le da un toque especial al plato

    este guiso sin sofrito, sin tomate, sin cebolla, queda delicioso...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  3. mare meva si quines receptes no parassssss deu meu jajajpetons ,fins divendres

    ResponElimina
  4. Hola Agnés, guapa tu

    a casa no saben mai quin menú i haurá taula
    sempre es una sorpress, sorpresa, je,je

    ResponElimina
  5. Hola Susanna,
    Amb cava rosat .. esplèndid. No l'he provat mai. Una cassoleta ben original sense el típic sofregit.! petonets

    ResponElimina
  6. Ideal, sabrosos y rápidos de preparar.
    Besos

    ResponElimina
  7. Que rico nena, cuanto me gustan estos platos y a medida que crezco, jajajajaja más! un besote.

    ResponElimina
  8. Mamma mia qué bueno se ven esos garbanzos blanditos y apetece meter la cuchara por la pantalla.

    ResponElimina
  9. Un plat de llegums molt atractiu i gens complicat. El toc de cava deu convertir el plat en especial

    ResponElimina
  10. Susanna, me ha gustado muchísimo tu receta!!! Aunque yo le quitaría la guindilla porque me pica demasiado. El cava le da un toquecillo especial!

    Besitos

    ResponElimina
  11. Una cassola potent i molt bona per aquest temps.
    Petons

    ResponElimina
  12. Un estofat molt complert. Ens agrada el cava rosat, però no he cuinat mai amb ell.
    Quin ritme de cuina portes, no pares de publicar.
    Petons reina.

    ResponElimina
  13. Aquesta idea del cava rosat m'anirà bé ara que estic en plena etapa de fer servir llegums a tuttiplen. :)

    ResponElimina
  14. Hola Oscar, guapo tu

    les llegums son molt sanes, doncs ja saps nyam, nyam, a tota maquina, je,je, a la meva cuina en faig servir molt de vins, licors,...cada un li dona un top diferent i especial al plat,....el cava rosat queda molt be a qualsevol preparació...

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Plato tipico donde los haya...
    Espero que no importe mi comentario en castellano
    .D Saludos!

    ResponElimina
  16. Hola Gemma, guapa tu

    la veritat es que a casa agrada molt, i molt,...
    espero que ja estiguis mes be,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  17. Uooooo m'encanten aquest tipus de plat !!!! Mmmm només d'imaginar-m'ho se m'ha fet la boca aigua je je je
    Un petonàs

    ResponElimina
  18. Lo primero susanna es que me encanta el cava rosado ...nosotros lo tomamos siempre en FIN DE AÑO ...asi pues esta receta con esos ingredientes y con este cava tiene que estar deliciosa ..besos MARIMI

    ResponElimina
  19. Hola GArlutti/Marimi, guapa tu

    a mi tambien me encanta,...es especial, ...cuando vamos con mi esposo a comprar cava, siempre tenemos que coger una de rosado solo para los dos,....je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola Lily, guapa tu

    es que queda de bo..humm, a casa soms 3 i sempre en faig per 6...els i encanta que en sobri

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola ScSWinter , guapo tu

    encantada de tu visita a mi cocina, y de tu comentario, espero que otro dia vengas a visitarme, si me dices algún plato en especial que te guste, lo cocino y te lo dedico, vale ?.

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Anna Betulo, guapa tu

    doncs si tens ocasió proba de cuinar amb aquest cava, queda tot deliciós.

    Per ara sempre que tinc la situació controlada, tenim calma a la familia, esperem que si Déu vol, la cosa continui així, fins i tot ens varem passar les festes de NAdal a l´hospital..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Hola Sión, guapa tu

    a casa els i agraden tant aquest tipus de plats, que fins i tot pel estiu els demanen ,acompanyats de una bona amanida fresqueta m´en demanen...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  24. Hola la casita, guapa tu

    yo le pongo una poquita solo, a los mios les encanta el picante, pero con moderación,...bueno para ti sin...je,je

    que encuentro de bloqueros más xulo nena, he estado viendo las fotos,....felicitaciones

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola a peu coix, guapa tu

    doncs si, la veritat es que li dona un no se qué, molt bo,...je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  26. Hola Trini, guapa tu

    queda una cazuela muy riaca, el unico secreto todo guisado a fuego medio, sin prisa, con amor,...y cava rosado j,eje

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Sara, guapa tu

    celebro que te guste, ya sabes...nyam nyam

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Hola Mese, guapa tu

    la verdad es que unos ingredientes sencillos, el resultado un plato de luxe,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  29. Hola la cuina de L´Eri, guapa tu

    a mi m´encanta cuinar amb vins, caves, licors,..i com li canvia el sabor del plat, depenen amb el producte que treballes...tu prova i veuràs que boooo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Nena me'n vaig a fer el sopar, doncs veient unes receptes tant bones com les teves es que m'entra una gana espantosa.

    ResponElimina
  31. Hola Marta, guapa tu

    je,je, si que passa això, quan l´estòmeg està buit, no es poden mirar aquestes coses

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...