TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 9 d’agost del 2010

Truita de patates bullides ( baix en greixos )

Ingredients
Patates bullides ( si es amb la seva pell millor )
Ous
Sal
Oli d´oliva

Preparació
Pelar i tallar les patates bullides al gust ( a rodanxes, daus....)salar i passar uns minuts en una paella amb unes gotes d´oli d´oliva que ja tindrem calent.

Tot seguit batre el ous, barrejar amb les patates que tindran una mica de color i deixar quallar la truita pels dos costat, al vostre gust.

* Es ideal per qui no pugi menjar amb masses greixos i deliciosa 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/
desitjo que t agradi,mil petonets   Susanna

19 comentaris:

  1. Qué gran idea, y un poco de cebolla rehogada sí se puede usar. Chapó.

    ResponElimina
  2. Bona idea per aconseguir una truita més lleugera ;)
    Jo a vegades faig les patates al microones, així també agaen menys oli ;)

    ResponElimina
  3. Ondia bullides!! M'has deixat de pedra...he fet truites de patata xip, però bullides...mai!

    no se si m'atrevirè a tastar-ho :-p
    M'ho recomanes vivament? :)

    ResponElimina
  4. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    DONCS TU PROVA I VEURÀS, A CASA FA MOLTS ANYS QUE LES FEM, EL MEU PARE PER LA TEVA MALALTIA NO PODIA MENJAR QUASI RES FREGIT, I ERA UNA MANERA DE QUE PODÈS GAUDIR DE TANT EN TANT DE UNA BONA TRUITA DE PATATES,....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    HE VIST QUE ESTÀS FEN UNES VACANCES DE 10....ESTIC CONTENTA PER TU

    JO NORMALMENT LES FAIG AL VAPOR AMB LA PELL, TING UNA CHEF 2000, ES QUE UNA MERAVELLA, LA PROGRAMES I JA POTS MARXAR A FER COSES....JE,JE

    QUEDA MOLT BONA LA TRUITA AIXÍ, I COM HE COMENTAT A L´OSCAR, A CASA JA MOLTS ANYS QUE LA FEM

    MIL PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA

    ResponElimina
  6. HOLA SU, GUAPA TU

    YA VEO QUE ERES DE LAS MISMAS, YO TAMBIEN LE POGO CEBOLLA A CASI TODO, JE,JE,..Y QUE RICA QUE ES...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. Muy buena la textura que tiene, asumo que debe ser muy liviana, ¡y muy sana! :)

    ResponElimina
  8. En casa la hacemos con cebolla y arvejas, pero así deben de quedar más ligeras y más sano, ya que son hervidas, LO AGENDO!
    Saludos!!

    ResponElimina
  9. Mi piace molto ed è belissima a vedersi, complimenti! Un bacio dall'Italia!

    ResponElimina
  10. Buena receta, Susana. Yo la hago con la patata asada, más que cocida. Y para quienes no les guste masticar la cebolla, le echo cebolla en polvo, y la verdad es que sabe riquísima. Me parece que tiene más sabor. Y vale igual para los que no pueden tomar grasas.

    ResponElimina
  11. Si estava tant bona com la pinta que fa, s'haurà de provar! l'altre dia el meu fill va fer patates fregides, les vam trobar molt bones, diferents, el secret: diu que primer les va bullir, i després fregir, estaven molt bones! petó

    ResponElimina
  12. HOLA TERESA, GUAPA TU

    SI, SI QUEDEN MOLTS BONES AIXÍ, A MÉS DE QUE SON MÉS LLEUGERES AL AGAFAR MENYS OLI, ...

    DONCS SI EL TEU PASTÍS EL TING A LA LLISTA PER FER-LO..JE,JE, JA T´EXPLICARÉ,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA MANDARINA, GUAPA TU

    QUEDA MUY RICA Y SANA, PUESTO QUE CASI NO CONTIENE ACEITE,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA CAPISI, GUAPA TU

    COM MOLT BE DIUS, ES MOLT LLEUGERA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA MEG, GUAPA TU

    A MI ME ENCANTA CON CEBOLLA, PERO MI HIJO NO LA QUIERE NI VER, CUANDO LA HAGO SOLO PARA MI ESPOSO Y PARA MI SIEMPRE SE LA AÑADO,...MI SISTEMA LA " POCHO" EN EL MICRO Y DESPUES EN UN LIS PLAS LA PASAS POR LA SARTEN,..QUEDA MUY BIEN Y CASI SIN ACEITE.


    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. hola speeddy 70, guapa tu

    cebrero que te guste

    ciao, mil petonets susanna

    ResponElimina
  17. HOLA CLAU, GUAPA TU

    PRUEBALA ASÍ, SEGURO QUE TE GUSTA, QUEDA MUY TIERNA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA MANDARINA, GUAPA TU

    COMO LO SABES, QUEDA DELICIOSA Y NADA PESADA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...