TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimarts, 26 d’abril del 2011

POLLASTRE ESTOFAT A LA CASSOLA




Ingredients
Pollastre  ( si es de pagès millor)
2 fulles de llorer
Sal
Pebre
Una branca de canyella
Oli de oliva
Greix de porc
1 ceba grossa
1 cap d´alls
2 tomàquets madurs
Ametlles torrades
1 raig de conyac
Preparació
Agafarem el pollastre net i tall a octaus i el condimentarem amb sal i pebre al gust.

Posarem una part de oli de oliva i una part de greix de porc en una cassola al foc, quan estigui calent daurar els talls de pollastre , tot seguit i afegirem la resta dels ingredients (menys el conyac i les ametlles )  deixarem que tot plegat es vagi cuinat sempre a foc suau, la ceba i les tomàquets deixaran anar el seu suc i ens quedarà la cassola plena de "caldo", ara taparem la cassola i deixar coure uns 30 minuts, passat aquest temps retirar la tapa i deixar reduir el caldo, ara i posarem el raig de conyac amb les ametlles picades, deixar fins que quasi no quedi gens de suc i servir calent.

Bon profit

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

33 comentaris:

  1. Qué bo, em recorda a la recepta que feia la meva iaia.
    Petons reina.

    ResponElimina
  2. Susanna, molta sort al concurs. El pollastre està molt apetitós.
    Petonets maca!
    Esther
    Http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Qué bueno te ha quedado, nunca le he añadido coñac y seguro que le da un toque! la foto preciosa guapa!

    besos

    ResponElimina
  4. Hola,
    Què tindran aquests guisats que són tan bons i agraden tant!! Molta sort en el concurs. Petons

    ResponElimina
  5. Susanna una estupenda receta. La salsita tiene que estar bien rica.

    Besos,

    ResponElimina
  6. Una receta estupenda y si es pollo de corral no te digo na!!
    Petonets

    ResponElimina
  7. Hola Susanna, gracies per visitar el meu blog. Et torno la visita i hem faig seguidora teva. Un molt bon pollastre a la cassola, jo també soc fan de la canyella, i al pollastre li dona un toc genial. Des d´Almacelles (Lleida)Un petó.

    ResponElimina
  8. Qué rico se ve este pollo, y esa salsita para no dejar de mojar pan. Un beso.

    ResponElimina
  9. Hola Joaquina, guapa tu

    celebro la teva visita i de que t´agradi la meva recepta, fins aviat

    mil petónets Susanna

    ResponElimina
  10. Hola Bulma, guapa tu

    la verdad es que cocinado así queda divino,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  11. Hola Sunny, guapa tu

    como he comentado con Bulma, queda muy rico y no te digo del aroma que desprende

    Mil petonets Susanna

    ResponElimina
  12. Hola Lidia de la O, guapa tu

    verdaderamente queda muy rico y la salsita para mojar pan,...hecho en casa je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  13. Hola Cuina de L´Eri, guapa tu

    es un bon plat, fàcil de fer, i tampoc es complicat, com que el foc es vaig, només tens que controlar-lo de tant en tant, i el resultat val la pena

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  14. Hola Asj, guapa tu

    estoy contenta de que te guste la receta y la foto, queda rico rico

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  15. Hola Anna Betulo, guapa tu

    es autenticament antiga aquesta recepta,...i val la pena per lo bo que queda

    mil petontes maca, Susanna

    ResponElimina
  16. La foto lo dice todo, menudo plato te has marcado.
    Un besote

    ResponElimina
  17. HAy una ración para mi tupper de esta noche...ay SUsana que me toca trabajar y no tengo gans de hacer la cena...que riiiicoooo Guaaapaaa!!

    UN besote

    ResponElimina
  18. Ei nena!! fa molt de goig aquest pollastre.

    Un petonet

    ResponElimina
  19. Hola Federica, guapa tu
    celebro que t´agardi

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  20. Hola M.José, guapa tu

    queda molt tendre, no saps pas com es disfruta mentre et llepes els dits, je,je

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  21. Hola Silvia, guapa tu

    pues tengo que decirte que reposado y calentado unos minutos en el micro, aún esta mejor...que sabores..hummm

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  22. Hola Susana, guapa tu

    je,je, además no tienes que estar demasiado pendiente de el, pues como se cocina a fuego muy lento, solo con darle un vistazo en vez en cuando hay suficiente,....y ya ves que resultado

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  23. Boníssim. De tota la vida...amb la picada tant nostrada i per sucar-hi pa.

    ResponElimina
  24. Que bueno este pollastre con esa salsa para chuparse hasta los dedos.
    Un besote

    ResponElimina
  25. Me falla el traductor y estoy medio desifrando la receta,jajaj, voy a probarmás tarde. Pero lleve lo que lleve, SE VE DELICIOSOOOO!
    Besos!! :)

    ResponElimina
  26. Hola Joan i Sara, guapos

    queda de cine, sempre que el faig a casa escuren fins i tot la cassola

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  27. Hola Clau, guapa tu

    ya te la he pasado traducida a tu blog,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  28. Que bona pinta te aquest pollastre ,mare de deu que fam que esta entrantme.

    Bessets

    ResponElimina
  29. Hola Silvia Domingo, guapa tu

    celebro que t´agradi el plato, queda molt bo, de veritat,

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  30. Susanna, una estofat de tota la vida!!! Perfecte!!!
    Moltes gràcies per participar al concurs!!!
    Un petonàs

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...