Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 4 de desembre de 2011

Mares de lluç arrebossades a les dues farines


Mare de lluç, tabanc, maire, bacallaret, llúcera, lluça, molts noms per un mateix peix , viu a fons profunds i sorrencs,  es normal de trobar-ne a la Mar Mediterrània, Mar Egea, a l´Atlàntic fins i tot a Canadà i Estats Units.

De carn blanca i delicada es molt popular a la cuina ..

Ingredients
Mares de lluç obertes i netes
Sal
50 % Farina de blat            
50 % Farina de blat de moro ( Maizena)
Oli de gira-sol per fregir
Alls amb pell

Preparació
Sofregir amb oli calent els grans d´alls amb la pell i reservar.

Barrejar les dues farines al 50 % de cada i pasar-hi els peixos, sacsejar la farina que sobri i fregir amb oli calent, escorrér sobre una reixeta.

Servir acompanyat d´unes verdures, en el meu cas carbassó a la planxa i els alls fregits.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

19 comentaris:

  1. Hola Susanna, no he fet mai aquesta barreja però m'agrada i la provaré
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  2. this looks delicious I like the roasted garlic like that :)

    ResponSuprimeix
  3. BON DÍA SUSANNA.Suposo que deu quedar un sabor molt més fí i delicat
    BON DILLUNS MACA y GRACIES!!!

    ResponSuprimeix
  4. Muy rico este pescadito así cocinado pero sobre todo lo que me ha gustado el modo de conservar el laurel, este me lo apunto fijo. Besitos

    ResponSuprimeix
  5. No sé si mi anterior comentario (se me colgó el pc), decía que la merluza rebozada es un manjar de dioses. Y con el calabacín ya me das donde más duele... Un besote.

    ResponSuprimeix
  6. a casa es un peix que agrada molt aixi mateix,petons

    ResponSuprimeix
  7. Olá amiga!
    Uma bela receita, simplesmene uma delícia!

    Beijos...♥

    ResponSuprimeix
  8. Boníssimas!!! Nosaltres en diem maires i a Blanes tabancs,es diguin com es diguin están molt bones.
    Las recomanaré a las mevas yayas,un petó.

    ResponSuprimeix
  9. che meraviglia li provero a farli complimenti

    ResponSuprimeix
  10. Una recepta sana i molt gustosa, fins i tot pels que no volen peix ;)

    ResponSuprimeix
  11. Witaj Susanna!same u Ciebie wspaniałości. Bardzo lubię zaglądać do Twojej kuchni. Pozdrawiam serdecznie

    ResponSuprimeix
  12. Uy que bo, es un peix que m'agrada molt, te una pinta mmmmm nyam mossegada.

    ResponSuprimeix
  13. que bones son las maires!!! a case les faig sovint i també amb salseta, recepta de la meva mare

    ResponSuprimeix
  14. Quin peixet més ben fregit, provaré això de les dues farines!

    ResponSuprimeix
  15. UMmmm, hoy no he cenado aún porque no tengo muchas ganas, pero viendo este pescadito con su calabacín me están entrando unas ganas.... Un beso

    ResponSuprimeix
  16. Me encanta el pescado frito .... el que sea .... porque será que todo lo que me gusta es lo que mas engorda ????? jajaja

    ResponSuprimeix
  17. Es uno de mis pescados favoritos, junto con el rodaballo. Así preparado me parece super rico y además el acompañamiento es ideal, nada de patatas fritas y con mucha grasa, mucho mejor así, con verdurita.
    Me encanta!!
    Besos

    ResponSuprimeix
  18. M'agrada molt aquest peix arrebossat, probaré amb les dues farines.
    Petons.

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...