Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 8 de desembre de 2011

Pa de pita farcit de pop, cabdells de Tudela i tomàquet cherry


El pa de pita és un tipus de pa pla que es consum especialment en el proper Orient, en el seu lloc d´origen es cou a les parets del forn, es un pa que queda buit i normalment es menga farcit de tot tipus de viades fredes i calentes

En greu posaré la recepta, es molt fàcil de fer a casa i deliciós

Ingredients
Pa de pita 
Sal
Oli d´oliva
Pop en conserva
Tomàquets cherry
Cabdells de Tudela
Vinagre de Xères

Preparació
Tant senzill com barrejar tots els ingredients condimentar i reservar.

Mentre mullar el pa de pita sota la aixeta i encalfar a la torradora de pa o en el forn, ens quedarán daurats i se ens inflarán, escapçar per un costat i amb precaució que no s´ens trenquin ( en quedarán com una bossa) els farcirem al gust , i a gaudir d´un àpat lleguer i ràpit

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

17 comentaris:

  1. M'encanta com has farcit el pà! Molt sa i fresquet. Un sopar ideal per un dia com avui.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  2. tan fácil de fer com bonísim de menjar

    ResponSuprimeix
  3. mira que he fet farcits per pites peró mai de pop !!! gran idea

    petonets

    ResponSuprimeix
  4. Com diriem per açí...¡¡xe, què bo!! i senzill, i sa, i perfecte per a la dieta...
    Besets!

    ResponSuprimeix
  5. Que bueno,espero la receta del pan.besinos

    ResponSuprimeix
  6. Que ricos te quedaron esos panecillos de pan de pita rellenos ,se hace pronto y siempre quedaras bien
    besinos

    ResponSuprimeix
  7. Ya he cenado pero no me importaría comerme uno.

    Sabes que estoy de concurso, es muy fácil participar y el premio es muy bueno.

    ResponSuprimeix
  8. Muy buena idea, sencilla y además en plan light. Me encanta!
    Saludos
    Lxx

    ResponSuprimeix
  9. Eeepa Susanna !!!
    Quin pinta més rica .. m'encanten aquests entrepanets
    Vaig super embolicada amb el tancament d'any en el treball, amb el pont i clar!! per Nadal em vull anar a casa de la meva mare a dir que tinc tot el de del bloc i les visites als blocs parat.
    Quan tingui una mica de temps vinc perquè em expliqui això de la cuina "virtual" ...M'ha semblat una idea interessant
    Un petó tesoro0o

    ResponSuprimeix
  10. Un sopar de diumenge, si señor....devant la tele i anar fen....Un petonás.

    ResponSuprimeix
  11. Hace mucho que no como el pan de pita con sus rellenos, gracias por recordarmelo.

    Un besito

    ResponSuprimeix
  12. Ohhh ... quina opció tan ESTUPENDA per omplir la PITA
    GRACIES PRECIOSA:)

    ResponSuprimeix
  13. Farcit de pop quin bona idea, jo sempre els acabo fent calent amb porc, m'agrada el canvi ho provarè.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  14. Deliciós! A Turquia i a Egipte em vaig fer un fart de menjar-ne. Permet tants farciments, oi? Aquesta combinació amb tomàquet xerri no l´he provada. Són ideals per qualsevol sopar o dinar informal.

    ResponSuprimeix
  15. M'agrada aquest pa i farcir-lo de qualsevol ingredient i mira per on no se m'havia acudit amb pop. Tasta'l un dia amb calamars a la romana i maionesa, per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  16. Una receta muy mediterranea y rica.me encanta.

    Por cierto me quedo por tu blog fisgando un poquito.

    Besos
    Carmen
    www.dietamediterraneasana.blogspot.com

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...