Ingredients
Llagostins pelats i nets del budell
Bacó fumat
Pebrot vermell, verd i groc
Cebes petites -( a casa les escaldem uns 10 minuts abans de fer les broquetes )
Sal
Pebre ( opcional )
Oli d´oliva
Martini blanc sec
* Bastonets de ferro -o- de fusta per fer les broquetes, si son de fusta els deixarem una bona estona en aigua, així no s´ ens cremarán a l´hora de cuinar-los
Preparació
Per un costat tindrem els llagostins nets i pelats.
Tallarem les tires de bacó fumat per la meitat.
Per altre banda, tallarem els pebrots i la ceba a peces petites, si pot ser que tot tingui més o menys la mateixa mida.
Ara només tindrem que muntar les broquetes, farem una combinació de llagostins folrats amb el bacó fumat i verduretes al nostre gust, condimentar amb sal i pebre, cuinar a la planxa o al forn, a casa els fem al forn a 180 graus, uns 15 m., això ja dependrà de la quantitat i com agrada a cada casa. Al darrer moment tirar per sobre una mica de Martini blanc sec.
* Es poden preparar amb antelació , també es poden congelar, si es així condimentar al moment de cuinar.
* Perqué no s´ en desmuntin les broquetes, a casa enforquillem les peces entre dos bastonets i així queden travades.
A gaudir, i si es en bona companya, millor !!
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna