Una col bullida
Patates bullides
Bacó fumat
Sal
Pebre -opcional -
* Ja qui i sofregeix unes lamines d all, -això al gust-
Preparació
La col i les patates seran bullides per separat, deixar escórrer be que no ens i quedi gens d aigua.
Seguidament aixafarem la col, descartar el nervi central de les fulles, i les patates.
Tallarem el bacó fumat a tires o quadrats petits
Posarem el bacó en un recipient que en entri a la cistella de la nostre fregidora i ....
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
O hem posat al programa a 180 - uns 5 minuts, després retirar i reservar, en el mateix oli que ens ha quedat de fregir el bacó fumat, - si ni ha poc, i afegirem unes gotes d´oli d´oliva - posarem la col i les patates que ja tenim trinxades, condimentar amb sal i pebre al gust, cuinar a 180 - uns 15 minuts, remenar de tant en tant, ara li afegirem el bacó que tenim reservat, remenar que quedi ben integrat i deixarem uns 5/10 minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna