Ingredients
Patates bullides amb pell i tallades a rodanxes
Rodanxes de gall d´indi
Llesques de formatge
Herbes provençal
Sal
Pebre negra
Oli d´oliva
Escuradents
Preparació
Muntarem els pintxos...una rodanxa de patata bullida amb pell, un tros de llesca de formatge, una rodanxa de gall d´indi, condimentar amb sal, pebre i herbes provençals i clavar un escuradents.
Els posarem en una sola capa dins d´ un recipient que ens entri a la nostre fregidora d´aire, que haurem untat la base amb un pinzell o spray amb unes gotes d´oli d´oliva , untar també per sobre...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 200 - uns 10 minuts.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn amb unes gotes d´oli.
Esperem que hagi estat del vostre gust, Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna